Title of a News Article

Burası Bodrum değil Urfa!

.

Şanlıurfa Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından Halfeti İlçesinde “Dalış ve Sualtı Fotoğrafçılığı Eğitimi” ile “Kano Eğitimi” veriliyor.

 

UĞUR BUDAK

Baraj suyu altında kalan yerleşim yerlerinin kalıntıları, mimari güzelliğiyle ön plana çıkan Halfeti İlçesi bu yıl Bodrum’u aratmıyor. Güneydoğu’nun ‘Saklı Cenneti’ olarak anılan Halfeti’de, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Dalış ve Sualtı Fotoğrafçılığı Eğitimi” ile “Kano Eğitimi” düzenlenmesi adeta tatil yöresi olan Muğla’nın Bodrum İlçesini andırıyor. Halfeti’de Gençlk ve Spor Hizmetleri İl Temsilcisi Nihal Özdal’ın önderliğinde ve Atilla Gökçek’in antrenörlüğünde iki aydır düzenlenen kurslara yoğun ilgi olurken, kursların eylül ayı sonuna kadar devam edileceği bildirildi.

 

Keşküş; Kurslarımız büyük ilgi görüyor

Şanlıurfa Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hakan Keşküş, Urfastar’a yaptığı açıklamada, kurum olarak düzenledikleri yaz kursların vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi. Yaz kursları kapsamında doğa güzelliğiyle büyüleyici Halfeti İlçesinde de “Dalış ve Sualtı Fotoğrafçılığı Eğitimi” ile “Kano Eğitimi” verildiğini belirten Müdür Keşküş, “Bu iki kursumuz da gencinden yaşlısına çok sayıda vatandaşımız tarafından büyük ilgi görüyor. Bu eğitimlerimiz İl Temsilcimiz Nihal Özdal’ın koordinesinde yapılıyor. Vatandaşlarımız, Halfeti’de önce dalış kursu görüp daha sonra baraj suyuna dalmanın keyfini çıkarıyorlar. Ayrıca başka vatandaşlarımız da kano eğitimi aldıktan sonra su üstünde kano kullanmanın heyecanını yaşıyorlar. Kurslarımızın bu kadar büyük ilgi görmesinden dolayı çok mutluyuz. İnşallah bu kurslarımız önümüzdeki yıllarda da devam edecektir” dedi.

 



Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2016, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER