Title of a News Article

Büyük Hizmet...

Siverek İlçe Belediyesi’ne ait çamlık, piknik ve mesire alanı olarak düzenleniyorSiverek İlçe Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek, ilçenin Şanlıurfa karayolu üzerinde olimpik havuzun da bulunduğu belediye çamlığı olarak bilenen yaklaşık 20 dönümlük alanı, piknik ve mesire alanı olarak düzenleyip halkın hizmetine sunacak.

Büyük Hizmet...
banner206
 Siverek İlçe Belediyesi'ne ait çamlık, piknik ve mesire alanı olarak düzenleniyor

Siverek İlçe Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek, ilçenin Şanlıurfa karayolu üzerinde olimpik havuzun da bulunduğu belediye çamlığı olarak bilenen yaklaşık 20 dönümlük alanı, piknik ve mesire alanı olarak düzenleyip halkın hizmetine sunacak.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Murat Eyliyen konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Halkın mesire ve piknik alan talebini karşılamak amacıyla Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz'ın talimatlarıyla yaklaşık 20 bin dönümlük alanda çalışma başlattık. Belediye çamlık alanını zemin çalışmasını yaptık çevrede bulunan belediye ait alanları yeşil alan yapacağız çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 19:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195