Title of a News Article

Büyük proje için yer aranıyor

.

Büyük proje için yer aranıyor
banner206
İlimize kazandırılması planlanan fuar alanı için çalışmalar, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yoğun çabalarıyla hız kesmeden devam ediyor. Kurulacak Fuar Alanı ve Kreatif Bilgisayar Teknolojileri İş Geliştirme Merkezi için yer tahsisi konusundaki pürüzlerin giderilmesinin ardından proje çalışmaları başlatılacak.
Konuyla ilgili olarak Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Akkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Murat İmamoğlu ve Meclis Üyesi Selçuk Karakuş’tan oluşan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Heyeti, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili olarak atanan Abdülkadir Açar’a bir ziyaret gerçekleştirerek hem hayırlı olsun dileklerini iletti hem de Karaköprü’de kurulması planlanan Şanlıurfa Fuar Alanı ve Kreatif Bilgisayar Teknolojileri İş Geliştirme Merkezi için istişarede bulundu.
Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Seyfettin Gencer ile Emlak ve İstimlak Daire Başkan Yahya Ürün’ün de hazır bulunduğu görüşmede, Şanlıurfa Fuar Alanı ve Kreatif Bilgisayar Teknolojileri İş Geliştirme Merkezi için, yer tahsisi konusundaki pürüzlerin giderilmesinin ardından proje çalışmalarının başlatılacağı ifade edildi.
85 dönümü kapalı alan toplam 330 dönüm olarak düşünülen, entegre ve modüler olarak tasarlanacak olan fuar alanının genişlemeye müsait bir yapıda olması öngörülüyor. Altyapı, çevre düzenlemesi ve peyzaj işlerinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, alan proje ve uygulama çalışmalarının da ŞUTSO tarafından yürütülmesi düşünülen fuar alanının protokolü önümüzdeki günlerde imzalanacak.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2016, 09:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
duyurulur ilgililere
duyurulur ilgililere - 8 yıl Önce

Göbekli tepesi ile sarışığ köyü arasıda bulunan kocaman büyük hazine arazisi var en güzel yer orası hem yakın hemde tarihine bağdaş bir alana yakın en uygun yer orasıdır

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142