Title of a News Article

Büyükhatipoğlu’ndan ŞUTB’ye ziyaret

.

Büyükhatipoğlu’ndan ŞUTB’ye ziyaret
banner206
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa’da bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştiren  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Büyükhatipoğlu, ildeki temasları çerçevesinde Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’nın yanı sıra Başkan Yardımcısı Cemal Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri;  Mehmet Emin Aydın ve Temir Kurt’un da  bulunduğu ziyarette; Büyükhatipoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın hayvan yetiştiricilerine verdiği hibe ve destekler hakkında bilgi verdi.

Büyükhatipoğlu ile bir süre görüşen Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Şanlıurfa’ya büyük oranda destek sağladığını da kaydeden Kaya, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’e Şanlıurfa’ya olan ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2016, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142