Title of a News Article

Büyükşehir'de yeni atamalar...

.

Büyükşehir'de yeni atamalar...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye BAşkanı Nihat Çiftçi kendi ekibini kurmaya devam ediyor. Celalettin Güvenç'in istifasından sonra Büyükşehir Belediye Başkanı olan Çiftçi, 1 Kasım genel seçimlerinden sonra bekleneni yapmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ciddi değişimlerin yapılacağının sinyalini veren Başkan Çiftçi,  Genel Sekreterlik görevini A.Kadin Açar'a verdikten sonra ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne ise Hamdi Us'u atamıştı. Us'un yardımcılığına ise Karaköprü belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Göçebeler getirilirken bu kurumda çok sayıda değişim olması beklenilliyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde ise iki isim daha yeni görevlere getirildiler. Nihat Çiftçi'nin Karaköprü belediye Başkanı olduğu dönemde çalışma arkadaşlarını bir bir BŞB'sine getirmeye devam ediyor. Çiftçi son olarak  Murat Karaer'i Sosyal Yardımlaşma Müdürü olarak atadı.
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığında Celalettin güvenç'le birlikte göreve gelen Murat Müjdeci ve Abdullah Dut'un yerine  Murat Karaer ve Eyyübiye Belediyesinden Sibel Sakızcı atandı. Sakızcı, Kadın ve Aile şube Müdürü olarak görevlendirildi


Öte yandan Şanlıurfa kamuoyunda özellikle  yatırımcı pozisyonda bulunan bazı Daire başkanlarının görevden alınacağı konuşuluyor. Bu isimlerin Dönemin Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e yakın olarak çalışma arkadaşlarının olduğu ifade ediliyor. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 14:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Davut yaman
Davut yaman - 8 yıl Önce

İ. Halil arslan bunların başında geliyor. Dondurmacının şakşakçısı

neden fakıbabanın ekibinden faydalanılmıyor.
neden fakıbabanın ekibinden faydalanılmıyor. - 8 yıl Önce

fakıbabanın ekibinden faydalansın

Ali altın
Ali altın - 8 yıl Önce

Bi şey olmaz biri gelir biri gider yaz boz işi bunlar al bunu vur öbürüne. Temiz birini bulamassın.

SIRADAKİ HABER

banner195