Title of a News Article

Büyükşehir'den asfalt seferberliği...

Büyükşehir'den asfalt seferberliği...
banner206

Şanlıurfa’da ulaşım konforunu yükseltmek için yeni yollar, köprülü kavşaklar ve bulvarlar inşa eden Büyükşehir Belediyesi, mevcut asfalt şantiyesini modern TEKNİKLERLE güçlendirerek asfalt üretimini maksimum seviye yükseliyor. 

Şanlıurfa’ya katma değer sağlayacak olan birçok projeye imza atan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentin öz kaynakları ile kendine yetebilmeyi sağlamak amacıyla asfalt şantiyesinin geliştirilmesi talimatıını verdi. 

Saatlik 60 ton sıcak asfaltın üretildiği eski şantiyeye doğal gaz ile çalışan, saatte 240 ton sıcak asfalt üretebilecek çevreci Asfalt plenti ile üretilen asfaltın nakliyesinde kullanılacak olan 10 TIR alındı. 

Büyükşehir Belediyesi Asfalt Şantiyesi’nde gerçekleştirilen montaj işlemlerini inceleyen Başkan Beyazgül, çalışmalar hakkında teknik personelden bilgi aldı. 

Konu ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Başkan Beyazgül, “Asfalt plentimiz Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun. Çevreye duyarlı, doğal gaz ile çalışan asfalt plentimiz saatte 240 ton asfalt üretmektedir. Üretilecek olan asfalt için de 10 adet TIR aldık. Şanlıurfa’da kullanılmak üzere asfaltımızı kendimiz üreteceğiz. Bunun içinde araç ve gereçlerimizi alarak bugün kurulumunu yapıyoruz. Uzun süredir beklediğimiz iş makinesi ile ve Doğal gaz sistemiyle çok ucuz maliyetle üretim yapacağız. Şanlıurfa’da kullanacağımız asfaltı kentimiz üreterek kendimiz işleyeceğiz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Kurulacak olan yeni plentle yüksek kapasiteli ve daha kaliteli asfalt üretimi sağlanırken Şanlıurfa yolları daha kaliteli asfalta kavuşacak. Doğal gaz sistemiyle çevre kirliliği minimize edilirken daha az maliyetli üretim sağlanacak.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2020, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142