Title of a News Article

Büyükşehir'den beklenen müjde geldi...

.

Büyükşehir'den beklenen müjde geldi...
banner206

Abideden Diyarbakır yolu istikametine doğru yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda bugün bitecek kiriş monte çalışmalarının ardından güzergah yarın (Pazartesi) trafiğe kısmen açılıyor.

Şanlıurfa'da şehir içi ulaşım sorunlarını en asgari düzeye indirgeyebilmek için planlamalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi'nin Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklardaki kiriş monte çalışmaları bu gece saatlerinde tamamlanıyor.

Başkan Nihat Çiftçi'nin bizzat takip ettiği çalışmalar 24 saat esası ile sürdürülürken, güzergah üzerindeki ulaşım yarından itibaren kısmen sağlanacak.

Şanlıurfa trafiğinin büyük bir ölçüde rahatlaması için kavşak uygulamalarının süreceği kent merkezi ve merkezi ilçelerde çalışmalar tüm hızıyla sürerken, isimlerinin '15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı' ve '15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı' olması belirlenen kavşakların tamamlanması ile şehir içi ulaşımda büyük rahatlama yaşanacağı amaçlanıyor.

Mevcut kavşaklardaki tüm çalışmalar ise 20 güne kadar tamamlanacak.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2016, 15:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerçek urfali
Gerçek urfali - 8 yıl Önce

Gerçek urfalı der ki ;bu memlekete kim Hayirli iş ederse sözümüz yok eger ki kimde hainlik yapıp arkadan iş çeviriyorsa yetimin hakkını yiyorsa aldıkları her kuruş kendilerine ve evlatlarına zehir zıkkım olsun

SIRADAKİ HABER

banner195