Title of a News Article

Büyükşehir'den trambüs tanıtımı

.

Toplu taşımada her gün yenilikler yaparak Şanlıurfa'da ulaşımı kolaylaştırmaya çalışan Büyükşehir Belediyesi, kentin ihtiyacını karşılamak için toplu taşıma sistemine trambüsü katıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 etap şeklinde projelendirilen trambüs tanıtımı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin katılımıyla yapılacak.

4 Etap olan projenin ilk etabı 7736 metre uzunluğundaki toplu taşıma merkezinden müzeler bölgesi arası olacaktır. 2. Etabı toplu taşıma merkezinden Karaköprü'ye, 3. Etabı toplu taşıma merkezinden Eyyübiye Devlet Hastanesine ve 4. Etabı ise toplu taşıma merkezinden Harran Üniversitesi Osman Bey Kampüsü arasında raylı sistemle ulaşım ağı sağlanacaktır.

25 metre uzunluğundaki trambüs araçları, Hat ve Depo binası 52 kamera ile izlenecek, havai hat güvenliği için hat kısa devreleri ve hat, trafo besleme gerilimleri scada ile sensörler yardımcılığı ile anlık olarak izleme merkezinden kontrol edilecektir. Sisteme Anında bilgisayar vasıtası ile müdahale mümkün olacaktır. Güzergahtaki araçların doluluk, hattaki konumu ve duraklardaki vatandaş sayısı anlık takip edilerek operatiflik kapasitesi arttırılacaktır.

                                                                                                                       

TANITIMA DAVET

03 Temmuz 2017 Pazartesi günü saat: 16.00'da GAPTEM Konferans Salonunda tanıtım programının yapılacağını belirten Başkan Çiftçi, Tüm Şanlıurfalıları davet etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2017, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195