Title of a News Article

Büyükşehir harekete geçti!

.

Büyükşehir harekete geçti!
banner206

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın Halfeti'yi ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

 İlçe gezilerini aralıksız sürdüren Başkan Nihat Çiftçi, Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Komitesi'nin "Sakin Şehir" ağına dahil ettiği eski Halfeti sokaklarını gezerek ilçe sakinleriyle sohbet etti.

Esnafla bir araya gelerek, Şanlıurfa'nın batıya açılan kapısının Halfeti olduğunu belirten Başkan Nihat Çiftçi, ilerleyen zamanlarda bölgede turizm açısından Büyükşehir Belediyesi olarak çok önemli çalışmalara imza atacaklarını vurguladı.

Ziyaretleri kapsamında Halfeti- Bozova arasında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmalarını inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, çalışmalar hakkında işçilerden bilgi alarak sohbet etti.

Büyükşehir Belediyesi olarak Bütün ilçelerde özverili bir çalışma ortaya çıkardıklarını söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Halfeti ve Bozova ilçelerimizin grup yollarında bu yıl çok güzel çalışmalara imza atıldı. Bu gün incelediğimiz bu yollarda 44 Kilometre ikinci kat asfalt uygulaması son aşamaya geldi. 15 Kilometre ise birinci kat asfalt çalışmaları tamamlandı. Bugün incelemelerimizde gerçekten yolun kalitesinin çok iyi olduğunu gördük. Büyükşehir Belediyesi olarak Ayran'daki asfalt ocağımızı devreye koyduk ve buradan elde edilen malzemeyi inceliyoruz ve çok ta kaliteli bir malzeme. Büyükşehir Belediyesi olarak anlayışımız yol standartları yüksek ve kaliteli yollar yapacağız. Gerçekten de yapmış olduğumuz çalışmadan sonra uzun ömürlü olmasını sağlamak adına en iyi kaliteli ürünü kullanmaktır. Vatandaşlarımız sabırlı olsunlar, biz çalışmaya devam edeceğiz. Emeği geçen bütün işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195