Title of a News Article

Büyükşehir'in 15 Temmuz dergisi tam not aldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin arşiv nitelikli hazırlayıp halka dağıttığı 'Unutma' adlı 15 Temmuz konulu dergi tam not aldı. Türkiye'de ve Şanlıurfa'da anbean dergi girişimini ve halkın direnişini anlatan dergi, ücretsiz olarak Büyükşehir Belediyesi'nden de temin edilebilecek.

Büyükşehir'in 15 Temmuz dergisi tam not aldı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları tarafından planlanan darbe girişimini ve halkın göstermiş olduğu direnişi 'Unutma' adlı dergide bir araya getirdi.
İçerisinde geçmiş Türkiye ile bugünkü Türkiye'nin gazete manşetleri kıyaslamasının yapıldığı, dakika dakika Türkiye'de ve Şanlıurfa'da darbe girişiminin yer aldığı dergi; dünyanın dört bir tarafında ülkelerin Türkiye'deki hain girişime karşı verdiği tepkileri de içeriyor.
16 Temmuz sabahı yine çok sayıda ülkenin gazete manşetlerinin neler olduğunu en açık şekilde okuyuculara duyurulan dergide; Şanlıurfalı şehitlerin şahadet anları, Şanlıurfa ve tüm ilçelerdeki demokrasi mitingleri, fotoğraf galerileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanlıurfalılara seslenişi, Bakanların ve milletvekillerin Şanlıurfa halkı ile buluşması yer alıyor.  

BAŞKAN ÇİFTÇİ: UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin darbe girişiminin ilk anlarından itibaren halkın yanında olması ve sonrasında katıldığı her platformda '15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız' sözleri üzerine hazırlanan dergiye vatandaşlar tam not verdi. 15 Temmuz'a ait A'dan Z'ye her türlü arşiv niteliğinde bilginin yer aldığı dergiye ulaşamayanlar, dergiyi Büyükşehir Belediyesi'nden ücretsiz bir şekilde de temin edebiliyor. (URFASTAR)

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2017, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142