Title of a News Article

Büyükşehir'in iftar daveti Ceylanpınar ile devam etti

.

Ramazan programını kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınarlıları aynı sofrada buluşturdu. Ceylanpınar'da düzenlenen iftar programına vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Ramazan ayının muhasebe ve paylaşım ayı olduğuna dikkat çeken Başkan Çiftçi: "Ceylanpınar'daki birlik, beraberlik ve kardeşlik bu güzel iftarda buluşması bizleri mutlu kılıyor. Yıllardır yanı başımızda süren savaşa rağmen Ceylanpınar halkı birlik ve beraberliğini korumuştur. Oradan gelen kardeşlerimize de ensarlığını göstermiştir. Yıllardır bizi bir arada tutturan o güzel duyguya sahip Ceylanpınarlılara teşekkür ediyorum" diyerek birlikte iftar ettiler.

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği iftardan dolayı Başkan Çiftçi'ye teşekkür eden İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe: "Böylesi manevi duyguları birlikte yaşamamıza vesile olan Ceylanpınarlılara teşekkür ediyorum" dedi.

İftar yemeği programının Ceylanpınar'da düzenlemesinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teşekkür eden Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ise Ramazan ayının en önemli noktasının Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla Halil İbrahim sofrasında buluştuklarını belirtti.

Mobil Mutfak Hizmet Aracı ile hazırlanan Büyükşehir Belediyesi'nin iftarına binlerce kişi katılarak Ramazan ayının manevi havasını yaşadı. İlahi dinletisi maneviyat dolu Ramazan programı yaşayan Ceylanpınarlılar, gerek hizmetlerden dolayı gerekse etkinliklerden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2017, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195