Title of a News Article

Büyükşehir o hastane için atağa kalktı

.

Büyükşehir o hastane için atağa kalktı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 800 yataklı Eyyübiye Devlet Hastanesi çevre düzenlemesi ve yol çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiriyor.

Şanlıurfa- Akçakale anayolunda yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçmek için bölgede revizyon çalışmasına da  başlatan Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye'de yapımında sona gelinene 800 yataklı Devlet hastanesinin yollarını ve çevre düzenlemesini de gerçekleştiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Hastanenin bağlantı yollarını yaparak araç trafiğine açan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de yan yollarını, çevre düzlemesini ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, çalışma alanında yaptığı açıklamada  Büyükşehir Belediyesi olarak yeni bulvarlar ve yol düzenlemeleriyle Şanlıurfa trafiğinin rahatlayacağını söyledi.

Hastanenin açılışı öncesi bölgede hummalı bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Eyyübiye ilçemizde hastane çalışmalarımız son aşamasına gelmiş bulunmakta. Hastanenin bağlantı yollarını, kaldırımlarını, giriş noktasını ve en önemlisi Eyyübiye ilçemizi rahatlatacak Akçakale yolunda genişletme çalışmaları başlatarak yolu 35 metre yapıyoruz. İlçemizdeki trafiği rahatlatacak bu çalışmaya başlamış bulunmaktayız. Bugün çalışma yaptığımız alanı denetledim. Fen İşlerimiz çalışmalarına son sürat devam ediyor. Şanlıurfa'da yollar genişleyecek , yeni bulvarlar açacağız ve Şanlıurfa trafiğini yapmış olduğumuz yeni bulvarlar sayesinde rahatlatacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi

 

EYYÜBİYE BÖLGESİNDE ÖRNEK ÇALIŞMA

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Şanlıurfa- Akçakale güzergahında başlatılan yol genişletme çalışmaları kapsamında gece gündüz hummalı bir çalışma sergileyerek yeşil alanlarda bulunan ağaçların nakil işlemini de büyük bir titizlikle  gerçekleştiriyor.

Şanlıurfa- Akçakale anayolunda yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçmek için bölgeyi revize eden Büyükşehir Belediyesi, mevsim koşulları göz önünde bulundurularak esnafa ve bölge sakinlerine rahatsızlık vermeden çalışmalarını gece mesaisiyle sürdürüyor.

Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerindeki Veterinerlik Fakültesi ile Çevreyolu Kavşağındaki 20 metrelik yolu 35 metreye çıkartma çalışması yürüten Büyükşehir Belediyesi, kent merkezine gelen ana arterleri rahatlatma adına GAP Bulvarında genişleterek vatandaşların hizmetine açmıştı.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195