Title of a News Article

Büyükşehir, panik yok tedbir var dedi

Büyükşehir, panik yok tedbir var dedi
banner206
GAP Havalimanı Corona Virüse (COVID-19) karşı dezenfekte edildi. Gece başlayan çalışmalar sabah saatlerine kadar devam etti. Özel cihaz yardımıyla havalimanına dezenfektan püskürtüldü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatlarıyla Şanlıurfa'da devam eden dezenfekte çalışmaları insanların yoğun olarak kullandığı toplu taşıma araçları ve kapalı mekanlarda artırıldı. Bu kapsamda toplu taşıma araçları ve toplanma merkezleri, otogar ve diğer mekanlarda dezenfekte çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu kez GAP Havalimanında dezenfekte çalışması yaptı.
YOLCULARIN YAKIN TEMASTA BULUNDUĞU NOKTALAR DEZENFEKTE EDİLDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Havalimanını, virüs kaynaklı hastalıkların yayılmasını önlemek için dezenfekte etti. Dezenfekte solüsyonu içeren ve ince püskürtme tekniği kullanan ULV cihazıyla yolcuların havalimanına giriş yaptığı güvenlik noktaları, bagaj teslim noktaları, danışma noktaları ve uçağa binmek için kullanılan kapılarda ve körüklerde detaylı çalışma yapıldı.
İç hatlar gelen giden, dış hatlar gelen yolcu bekleme salonları ile VIP salonunda çalışmalar sabah saatlerine kadar devam etti. Dezenfekte sırasında antibakteriyel kıyafet giyen ekipler, maske ve eldiven takarak önlem aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195