Title of a News Article

Büyükşehirde 2017 yılının bütçesi belli oldu

.

Büyükşehirde 2017 yılının bütçesi belli oldu
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi, 2017 yılı bütçesini Kasım ayı oturumlarında gerçekleştirilen görüşmelerle tamamladı.

Şanlıurfa'da yapılacak olan projeler ve hizmetlerin de görüşüldüğü 2017 Yılı bütçesi, 15 gün süren oturumların ardından meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfa'ya hizmet etmek amacıyla belirlenen 996 Milyon 162 Bin 116 Türk Lirası yapılacak hizmetlere göre belirlendi.

Bütçe görüşmelerinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, görüşmelerin Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını dileyerek, 2017 yılı bütçesiyle yatırım ve hizmetlerle 13 ilçenin kalkınacağının altını çizdi.

Kasım ayı Meclis görüşmelerinin çok yoğun geçtiğini ve tüm ayrıntıların gözden geçirildiğini de sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Kasım Ayı Meclis Toplantımız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüzün bütçelerinin onaylandığı bir ay olarak yoğun çalışıldı. Bu ayki oturumların 15. birleşimini gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanlığının bütçesini ve bağlı olan ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüzün 2017 yılının Bütçesinin onaylanacağı oturum olduğu için meclisimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

"VERİMLİ PROJELER OLMASINI DİLİYORUM"

Mecliste kabul edilen 2017 yılı bütçesinin Şanlıurfa için hayırlı ve verimli projelere vesile olacağına inandığını belirten Başkan Çiftçi, "Komisyonda görev alan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Onaylanan bu bütçenin ilimizin 13 ilçesine hayırlı bir şekilde, verimli projelerle, güzel işlerle uygulamayı nasip etsin. Görev alan ve oylamaya katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2016, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142