Title of a News Article

Büyükşehir’den güzel haber!

 Büyükşehir’den güzel haber!
banner206

Kent merkezinde yaşanan toplu taşımadaki yoğunluğu gidermek amacıyla ihalesi yapılan 18 adet 12 Metrelik Toplu Taşıma aracının 9 tanesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teslim edildi.

Euro 5 Motorlu çevreye duyarlı, alçak tabanlı ve Engellilere uyumlu Toplu Taşıma araçlarıyla yoğunluk yaşanan ulaşım hatları halka daha rahat ve konforlu ulaşım imkanı için en kısa sürede hizmet vermeye başlayacak.

Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından 5 adet 12 metrelik Toplu Taşıma aracıda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin filosuna dahil edildi.

Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’nın toplu taşımada seyahati kolaylaştırmak adına attığı adımlarla ulaşım hatlarındaki yoğunluğu düşürerek, kaliteli ulaşım imkânıyla Şanlıurfa’nın toplu taşıma yoğunluğunu çözüme kavuşturuyor.

Başkan Celalettin Güvenç’in üzerinde hassasiyetle durduğu Şanlıurfa’nın trafik sorununa ilişkin halkı toplu taşımayı kullanmaya teşvik ederek, trafikte yer alan araç yoğunluğunun azaltıp ulaşımın rahatlamasını ve konforlu toplu taşıma ile sorunların çözümü hedefleniyor.

 Filoya yeni katılan 14 Toplu Taşıma Aracın yanı sıra en kısa sürede kalan 9 Toplu Taşıma Aracının da Büyükşehir Belediyesine teslimi gerçekleştirilecek.

Yeni alınan Toplu Taşıma Araçlarının trafiğe çıkış işlemlerinin tamamlanmasıyla vatandaşların hizmetine sunulacak.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2014, 18:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195