Title of a News Article

Çalınan motosikleti başına iş açtı

Çalınan motosikleti başına iş açtı
banner206

Siverek ilçesinde 2007 yılında motosikleti çalınan vatandaş, tam 7 yıl sonra hırsıza kesilen trafik cezasını ödemek zorunda kaldığını iddia etti.

Siverek ilçesinde seyyar satıcılık yapan Halit Ekincioğlu (31), 2007 yılında pazarda alışveriş yaparken 63 ED 251 plakalı motosikletini çaldırdı. Tüm aramalarına rağmen motosikletini bulamayan Ekincioğlu, durumu polis, maliye ve trafik birimlerine bildirdi. Yaklaşık 7 senedir motosikletinden haber alamayan Ekincioğlu, Ulaştırma Bakanlığı tarafından evine gelen ceza bildirimi ile şok yaşadı. Gelen ceza makbuzunda; 26 Şubat 2013 tarihinde motosikletinin Mersin otoyolundan ücret ödemeden geçtiğinin tespit edildiği, bunun suç olduğu, 1 ay içerisinde bildirilen cezayı ödenmesi gerektiği bildirildi.

26 Şubat 2013 tarihinde kesilen cezanın tam 14 ay sonra kendisine bildirilmesine itiraz eden Ekincioğlu, “Hem motosikletim çalındı. Bu da yetmezmiş gibi çalınan motosikletimden dolayı bana ceza kesildi. Bu ceza da bana 14 ay sonra bildirildi. Halbuki ben motosikletimin çalınmasının ardından gerekli tüm mercilere başvurarak durumu bildirmiştim. Mağduriyetimin giderilmesi için tüm yetkilileri göreve çağırıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2014, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142