Title of a News Article

Çalışmalar aralıksız sürüyor

Çalışmalar aralıksız sürüyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in talimatlarıyla şehrin dört bir yanındaki parklarda bakım ve onarım işlemleri, yollarda refüj çalışmaları, camii ve taziye evlerinde de bank yerleştirme çalışmaları devam ediyor.

Başkan Güvenç’in Osman Gazi Mahallesindeki temasları esnasında Fatih Sultan Mehmet (Kasaptaşı) Parkında yaptığı incelemelerde,  parkların oyun gruplarında ve belli yerlerinde yenileme çalışmaların yapılmasını istemişti. Bunun üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından ilk olarak Fatih Sultan Mehmet Parkı ve akabinde bütün parklarda spor malzemeleri ile çocukların oyun gruplarında tahrip olan aletler bakıma alınarak, yeni aletlerle değiştirilmeye başlandı.

Vatandaşların sıkça kullandığı parklarda 2 milyon 250 bin metre kare çimlendirme, ağaç budama, ilaçlama, çimlendirme ve kauçuk zeminlerde yenileme, havuz ve şelalelerde de bakım ve onarım işlemleri yapılıyor.

 

Refüjler düzenleniyor

Daha kaliteli ve yaşanabilir Bir Şanlıurfa için Büyükşehir Belediyesi, yol güzergâhlarında bulunan refüjlerde de bakım, onarım ve ilaçlama çalışmalarını başlattı. Mardin ve Diyarbakır yollarında ağaçlandırma, sulama ve zararlı bitkileri ilaçlamalar yapıldı.

 

Camii ve Taziye Evlerine Bank Verildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan camii ve taziye evlerinin çevresine yeni banklar yerleştirerek hizmetlerini sürdürdü. 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2014, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195