Title of a News Article

Çam sakızı çoban armağanı oyuncaklar Soma'ya doğru yola çıktı

Manisa’nın Soma ilçesinde geçtiğimiz ay içerisinde yaşanan kömür madeni faciası sonrası hayatını kaybeden işçilerin çocuklarına yönelik oyuncak yardımı kampanyası bugün sona erdi.

Çam sakızı çoban armağanı oyuncaklar Soma'ya doğru yola çıktı
banner206
 Yüzlerce çeşit oyuncağın yer aldığı koliler, Soma’ya gönderilmek üzere yola çıktı, bu ağna Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’de tanıklık etti.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Soma'ya Oyuncak Kampanyasında Sosyal Sorumluluk projelerine her türlü destekte bulunan Eyyübiye Belediyesi başta olmak üzere Şanlıurfa Valiliği ve CMC Çağrı Merkezi tarafından oyuncak kampanyasına yardımda bulundu.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nde toplanan oyuncaklar bugün yola çıkmak üzere hazır hale getirildi. Soma’ya gönderilecek olan oyuncaklar kolileşerek Gençlik Merkezi yetkilileri tarafından yardım otobüsüyle Soma’ya doğru yola çıktı.

Gençlik Merkezinde toplanılan oyuncakların Soma’ya gönderilmesine Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’da tanıklık etti.

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, burada yaptığı açıklamasında, “Soma’da yetim kalan çocuklarımıza ufakta olsa oyuncak armağanlarımız toplandı. Bu noktada hem kendilerini ziyaret etmek hem de taziyelerimizi sunmaktı. Gençlerimiz bugün Soma’ya hareket ediyorlar. Maden faciası bizleri çok üzdü. İnşallah, Allah bir daha böyle acılar göstermez” dedi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise, “ Soma’da çok üzücü bir maden olayı faciası yaşadık. Bundan sonra Bahçelievler Gençlik merkezimiz tarafından Soma’da şehit olan ailelerimize yönelik bir kampanya başlatıldı. Bugün sosyal sorumluluk projesi kapsamında şehirde yaşayan diğer paydaşlarla, özellikle Şanlıurfa Valiliği, tüm sosyal sorumluluk projelerimize destek olan Eyyübiye Belediyemize ve CMC Çağrı merkezine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’de yapmış olduğu açıklamasında, “ Soma faciası bizleri derinden üzmüştür. Ülkemiz, doğusuyla batısıyla bir bütündür. Ülkenin doğusunda yaşanan acı batısında da aynıdır. Dolayısıyla Soma’daki faciada hepimiz müteessir olduk. Burada gençlik merkezimizin organize ettiği, Gençlik Spor İl müdürlüğümüzün de sosyal sorumluluk projeleri çalışmalarına katkı da bulunmak adına bizde Eyyübiye Belediyesi olarak Soma’daki çocuklarımıza çam sakızı çoban armağanlarımız oldu ve bu oyuncakları da biz Eyyübiyeli çocuklar adına gönderiyoruz. Allah bir daha böyle facialar yaşatmasın. Bende Şanlıurfa Valiliğimize, Gençlik Spor il Müdürlüğümüze, gençlik merkezine ve CMC çağrı merkezine ve katkı da bulunan herkesten Allah razı olsun diyorum. İnşallah bir daha ki yardımlar bir faciadan dolayı değil de farklı şekillerde yapılır.”dedi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2014, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142