Title of a News Article

Canpolat İşkur'un yeni personellerine mesaj verdi

Canpolat İşkur'un yeni personellerine mesaj verdi
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında belediyede çalışmaya hak kazanan personel ile bir araya geldi. Buluşmada belediyenin işleyişi hakkında konuşan Başkan Canpolat, "Bendeniz de dahil olmak üzere idari anlamdaki tüm arkadaşlar mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşın bize vermiş olduğu görev gereği en başta kamu yararı ve kamunun haklarını koruması adına ve sonrada vatandaşların haklarını koruması adına önce devlet ve millet diyerekten sonra belediye başkanlığı adı altında faaliyetlerimizi sürdüreceğiz" dedi. 

Haliliye Belediyesi, Türkiye İş Kurumu tarafından yürütülmekte olan TYÇP kapsamında bünyesinde 150 personel istihdam edecek. 6 ay sürecek olan program ile ilgili Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde işçiler ile bir araya gelen Başkan Mehmet Canpolat, belediye ve çalışma düzeni ile ilgili bilgilendirme yaptı. Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Kenan Karanfil’in de katıldığı toplantı da, hiçbir personelin diğerinden bir farkı olmadan iş bölümü yaptıklarını ifade eden Başkan Canpolat, "Vatandaşa, millete, halka ve hakka hizmet için beraber yolumuza devam edeceğiz. Hükümetimizin yapmış olduğu TYÇP programı kapsamında sizlerle birlikte ay boyunca beraber olacağız. Haliliye Belediyesi olarak kurumsal kimliği oturmuş bir yapıda insan kaynakları müdürlüğümüzün yapmış olduğu analizler kapsamında, eğitiminize, evinize uygun olarak benim de bilgim kapsamında gerekli düzenlemeler yapılacaktır. Hukuki zemin çerçevesinde sizler burada belirlenmiş olan görev tanımızın gereği fiili yatlarımızı yerine getireceksiniz."


"MESAİ MEFHUMU GÖZETMEDEN ÇALIŞMAKTAYIZ"
Konuşmasının devamında “bizlerde diğer personellerimiz ile birlikte siz hiçbir zaman ayrı tutmadan iç içe olacak şekilde burada ki iş taksimini yapacağız” diyen Başkan Mehmet Canpolat şunları kaydetti: "İnşallah önümüzdeki süreçle sizlerin de katacağı katma değer ile birlikte Haliliye'mizin gerek temizliği, gerekse park ve bahçe olsun gerekse idari anlamda diğer birimlerimizde ise Haliliye’mizi daha ileri götürme adına faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Bizler burada oturmuş kurumsal yapıyı daha da kurumsallaştırma, daha hızlı, daha seri, daha pratik ve herkesin yapmış olduğu işi benim işim, benim belediyem, benim görevim, benim vatandaşım diyerekten benimsemesine çalışacağız. Bu bağlamda ben size Haliliye Belediye Başkanı olarak aramıza ve ailemize hoş geldiniz diyorum. Bendeniz de dahil olmak üzere idari anlamdaki tüm arkadaşlar mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşın bize vermiş olduğu görev gereği en başta kamu yararı ve kamunun haklarını koruması adına ve sonrada vatandaşların haklarını koruması adına önce devlet ve millet diyerekten sonra belediye başkanlığı adı altında faaliyetlerimizi sürdüreceğiz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195