Title of a News Article

Canpolat Şehitlik Mahallesinde

Şanlıurfa'nın Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, İlçeye bağlı Şehitlik Mahallesinde devam eden doğalgaz ve diğer çalışmaları yerinde inceledi.

Canpolat Şehitlik Mahallesinde
banner206

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesine bağlı Şehitlik Mahallesinde doğalgaz çalışmaları aralıksız sürüyor. Mahalle muhtarı Şükrü Kılıç’ın çabalarıyla yapılan doğalgaz çalışmasından sonra mahallede incelemelerde bulunan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat muhtardan bilgi aldı.

Canpolat ilk olarak Muhtar Kılıç’ı muhtarlıkta ziyaret ederek mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı. Daha sonra Başkan Canpolat ve Muhtar Kılıç mahallede sona eren doğalgaz çalışmasının ardından gerçekleşen bakım onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

Mahalledeki eksiklikler konusunda bilgi alan Başkan Canpolat, bayat ekmek kutusu talebini geri çevirmeyerek anında çözüme kavuşturdu.

Belediye temizlik işleri ekipleri ise doğalgaz çalışmasının ardından sokakları baştan aşağı yıkadılar.

Muhtar Şükrü Kılıç ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; ‘’ Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat ile Şehitlik mahallesi için değerlendirmelerde bulunduk. Şehitlik mahallemizde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelen Mehmet Canpolat başkanımızla mahallemizde tamamlanan doğalgaz çalışması sonrası onarım ve temizlik çalışmalarını yerinde inceledik’’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195