Title of a News Article

Çatak tesisleri büyülüyor

Kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de mesire ve park alanlarındaki çalışmalarını aralıksız sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Bozova şehir merkezinden Çatak Sosyal Tesislerine kadar olan güzergahta yaptığı çalışmalar vatandaşlardan tam not aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının yaklaşması ile birlikte bölge halkının en uğrak adresleri arasında yer alan Bozova Çatak'taki çalışmalarını tamamladı. Gelen talepler doğrultusunda Çatak Sosyal Tesislerine giden güzergahı asfaltlayarak revize eden Büyükşehir Belediyesi'nin uygulaması vatandaşların da takdirini topladı.

 

ŞAHİN, "BÜYÜKŞEHİR'LE ÇATAK'IN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ"

Hafta sonları yoğunluk yaşayan Çatak'ta pikniğe gelen vatandaşlardan Bahattin Şahin, çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Büyükşehir sayesinde Çatak Sosyal Tesisleri'nde büyük değişim yaşandığını belirten Şahin, "Ben daha önceki yoldan dolayı buraya gelmiyordum ama şimdi harika olmuş. Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını takdir ediyoruz. Buraya gelirken arkadaşla konuştum; 'Yol çok güzel olmuş. Haftada bir olmasa dahi iki haftada bir mutlaka gelelim Çatak'a' dedim. Çünkü yol diye bir derdimiz kalmadı artık. Ayrıca Büyükşehir buraya el attıktan sonra Çatak'ın çehresi değişti, çevrede temizlik olsun, bakım onarım çalışmaları olsun hemen farkını gösterdi" dedi. Bozova merkezden Çatak'a kadar olan güzergahın bambaşka bir görünüme kavuştuğunu ifade eden Mustafa Çolak ise, "Yol gerçekten güzel bir şey. Keşke diğer tüm yollarımız da bu kadar güzel ve modern olsa. Şahsen ben burayı gittiğim her yerde arkadaşlarıma tavsiye edeceğim. Çünkü yol güzel olduğu için ulaşım da kolay oldu, ulaşım kolay olduğu için de burada etkinliklerin de artacağına inanıyorum. Çalışmada emeği geçen Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195