Title of a News Article

Çayan, çok amaçlı salon inşaatını inceledi

.

Çayan, çok amaçlı salon inşaatını inceledi
banner206
Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Çayan, Akçakale İlçesinin Fatih Sultan Mahallesinde yapımı devam eden Çok Amaçlı Salon (Taziye Evi) inşaatında incelemelerde bulundu.

Akçakale Belediyesi, 30 Mart yerel seçimlerinden bu yana ilçede taziye evlerini arttırmak için seferberlik başlattı. Akçakale İlçesinde onlarca taziye evi yapan Akçakale Belediyesi, Fatih Sultan Mahallesi’ne de taziye evi yapıyor. Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Çayan, Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde yapımı devam eden Çok Amaçlı salon (Taziye Evi)  inşaatını yerinde inceledi. İşçilerle sohbet eden Başkan Yardımcısı Çayan, inşaat ile ilgili bilgiler aldı.

Çayan, yaptığı açıklamada, Belediyeciliğin sadece yol yapımı ve kentin temizliği olmadığını, bunun yanında halkın manevi ihtiyaçlarını da karşılamak gerektiğini belirterek, “Bu kapsamda ilçemize taziye evleri yapıyoruz. Taziye kültürü büyüklerimizden bize kalan bir mirastır.  Bizler de bu değeri yaptığımız ve yapacağımız taziye evleri ile gelecek nesillere aktararak yaşatılmasını amaçlıyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195