Title of a News Article

“Cazibe Merkezleri”ne Özel İndirim!

.

“Cazibe Merkezleri”ne Özel İndirim!
banner206

D-Smart, 23 illi kapsayan "Cazibe Merkezleri"ne özel indirimli internet ve TV kampanyasını duyurdu.

Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu ve internet servis sağlayıcısı D-Smart, dijital bağlantılı yaşamı avantajlı fiyatlarla her bölgede erişilebilir kılmak için, 23 illi kapsayan "Cazibe Merkezleri"ne özel, indirimli internet kampanyasının ardından şimdi de D-Smart’ın zengin içeriğini de dahil ettiği kampanyalarını hayata geçirdi.

D-Smart, yeni kampanyasında abonelerine her keseye uygun TV ve internet paket seçenekleri sunuyor. D-Smart İnternet’i, dünyaca ünlü belgesel, eğlence, yemek kanalları ile dopdolu D-Smart Hoş Geldin Paketi ile birlikte aylık 63 TL’ye sunuyor. Ayrıca “tek fiyat, net fatura” avantajı sunan D-Smart, abone olunan ayın bedeli, damga vergisi, aktivasyon bedelleri, yalın internet ücreti, kurulum ücretini abonelerine hediye ediyor. Böylelikle kullanıcılar ay sonunda sürpriz faturalarla karşılaşmıyor.

D-Smart’ın yeni kampanyası için değerlendirmelerini paylaşan D-Smart CEO’su Mükremin Sarıer; “Türkiye’de ‘Cazibe Merkezi’ olarak ilan edilen 23 ilimiz, ekonomik kalkınmanın ivme kazanması için çeşitli yatırım teşvikleri ile destekleniyor. Bu illerimize baktığımızda sabit internet sahipliği oranının Türkiye ortalamasının yarısı kadar olduğunu görüyoruz. Biz de D-Smart olarak sosyal ve bilgi toplumu yolundaki gelişmeye destek olmak için bu illere özel hazırladığımız kampanyamız ile dijital bağlantılı yaşamı ve teknolojiyi avantajlı fiyatlarla daha erişilebilir hale getirdik. Bugün, her cebe hitap eden yalın, anlaşılır paket yapımız ve “dostdoğru” hizmet anlayışımızla internet ve TV tarifelerimizi özel indirimlerle sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 2017 yılı ilk çeyreğini büyüme ile tamamladık. Önümüzdeki süreçte de bu ivmeyi arttırarak sürdüreceğimize inancımız tam. D-Smart olarak markamıza yatırım yapıyor, abonelerimizi dinliyor, yeni çözümler geliştiriyoruz. Abonelerimizin memnuniyeti için, D-Smart İnternet ve TV’yi avantajlı fiyatlarla Türkiye’nin her bölgesinde erişilebilir kılmak için değerli iş ortaklarımız ile birlikte tek yürek çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

CAZİBE MERKEZİ KAPSAMINDAKİ İLLER

Program, 23 ili kapsıyor:

Adıyaman, Ağrı,Ardahan, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kars, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van.


Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2017, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195