Title of a News Article

Çelik, apar topar hastaneye koştu

 Çelik, apar topar hastaneye koştu
banner206

Bakan Çelik, silahlı çatışmada yaralanarak hastaneye kaldırılan AK Parti Akçakale İlçe Başkanı Hikmet Başak’ıın kardeşi İbrahim Başak’ı ziyaret etti.

Olay, dün akşam saatlerinde Karaköprü Narlıkuyu Mahallesi'nde bulunan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yusuf Badıllı'nın seçim bürosu yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan Ramazan Badıllı ve ismi öğrenilemeyen dayıları yolda karşılaşınca, tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede tabancalı kavgaya dönüştü. Kavgada, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği yoldan geçmekte olan İbrahim Başak ile kardeş oldukları öğrenilen Ramazan, Celal ve İbrahim Halil Badıllı yaralandı. Silah sesleri üzerine çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirirken, saldırganlar ise olay yerinden kaçtı.

Olayı duyan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, silahlı çatışmada yaralanarak hastaneye kaldırılan AK Parti Akçakale İlçe Başkanı Hikmet Başak’ıın kardeşi İbrahim Başak’ı ziyaret etti. Mehmet Akif İnan Hastanesi’nde yatmakta olan Başak’ın son durumu ile ilgili bilgiler alan Bakan Çelik, geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra hastaneden ayrıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 08:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195