Title of a News Article

Çelik, sahaya indi

Çelik, sahaya indi
banner206
Şanlıurfa’da bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, esnaf ziyaretlerine çıkarak partisine destek istedi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Şanlıurfa Milletvekili, Bakan Faruk Çelik, sabah saatlerinde Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile birlikte Bahçelievler semtindeki esnafı ziyaret etti. Esnaf ile vatandaşların sorunlarını dinleyen Bakan Çelik, 7 Haziran seçimleri için partisine destek istedi. Bakan Çelik’ten bir vatandaş, 16 yaşındaki kızı Ayşe Yıldız’ın estetik ameliyatı olması gerektiğini ancak Urfa’da ve çevre illerde bu ameliyatın yapılamadığını anlatarak, kendisinden yardım istedi. Bu sorunla ilgilenen Çelik, Ankara’da bir doktor ayarlayarak genç kızın ameliyat olabilmesini sağladı. Ayrıca bir kadın da, Mersin’de cezaevinde yatmakta olan kızının, Şanlıurfa’ya getirilmesini talep etti. Buna da olumlu cevap veren Çelik, bu sorunla da yakından ilgileneceğini söyledi.

Daha sonra Bahçelievler’de bir Play Station salonuna giren Bakan Çelik, işletme sahibinin ısrarı üzerine Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile birlikte futbol maçı oynadılar. Çelik’in Bursaspor takımını, Demirkol’un ise Şanlıurfaspor takımını seçtiği karşılaşma, 0-0 berabere sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195