Title of a News Article

Çelik:Hesabını vereceğiz

 Çelik:Hesabını vereceğiz
banner206

Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı Faruk Çelik, önümüzdeki haftalarda milletvekili arkadaşlarıyla birlikte Şanlıurfa’da 3 buçuk yıl boyunca neler yaptıklarının hesabını vereceklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanlığı kongresinde konuşan Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik,kongrelerdeki yenilenmeler sayesinde Türkiye’de başarı üzerine  başarı kattıklarını belirterek, “Dokuz seçime girdik, dokuzunda da başarılı olduk. Yeni bir kongre yaşıyoruz, inşallah bu yeni kongrenin neticesinde de Haziran ayında yapılacak seçimlerde de onda onu gerçekleştireceğiz. Bu seçimlerde yine Urfa gür sesini yükseltecek” dedi.

“Önümüzdeki haftalarda milletvekili arkadaşlarımızla birlikte 3 buçuk yılın hesabını vereceğiz” diyen Çelik, “Ne söz verdik, neler yaptık diye huzurlarınıza geleceğiz. İnşallah yüzümüz nasıl ak olarak geldiysek neler yaptığımızı televizyonalrda bir bir izleyeceksiniz. Oylarınızı helal ettiğinizi birkaç hafta sonra 3 buçuk yılın hesabını verirken göreceksiniz” diye ifade etti.

Şanlıurfa’da yapılan hizmetleri de anlatan Bakan Çelik, konuşmasını muhalefet partililerini eleştirerek bitirdi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2015, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195