Title of a News Article

Çelikkaya, köy köy gezdi

Çelikkaya, köy köy gezdi
banner206

Birecik İlçe Kaymakamı Dr.Fatih Çelikkaya, kırsal mahallelere adete çıkarma yaptı. Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Devlet ve halk kaynaşmasının en güzel örnekleri sergileniyor. İlçe Kaymakamı ve tüm kurumlar periyodik olarak halkın ayağına giderek sorun ve talepleri yerinde dinliyorlar.

Birecik Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, bugün ilçeye bağlı  Çoğan, Diktepe, Aslanlı, Han, Bozdere, Abdallı ve Bentbahçesi kırsal Mahallelerinde Vatandaşlarla bir araya geldi.

Birecik Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, vatandaş buluşmaları kapsamında kurum amirleriyle beraber ilçeye bağlı Çoğan, Diktepe, Aslanlı, Han, Bozdere, Abdallı ve Bentbahçesi mahallelerini ziyaret ederek Halk Toplantıları gerçekleştirdi.

Toplantıda muhtarlar ve vatandaşlar mahalleleriyle ilgili gerçekleştirilen çalışmaların hangi aşamada olduğu ve mevcut sorunların ne zaman çözüme kavuşturulacağı ile ilgili kurum amirlerinden bilgi aldı. Kurum amirleri de kendi konularıyla ilgili yapılan çalışmalar hakkında muhtarları bilgilendirerek çözüm önerilerini değerlendirdi.

Birecik Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, vatandaşların, okul, yol, alt yapı, kanalizasyon, asfalt çalışmaları, içme suyu, kilitli parke taşı, taziye evi, elektrik vb. sorunları ve talepleri ilgili kurum amirine not aldırarak, konunun takip edilmesi ve imkanlar ölçüsünde en kısa sürede çözüme kavuşturulması talimatını verdi.

Toplantıların ardından muhtarlar eşliğinde mahalleleri gezerek belirtilen sorun ve talepleri yerinde inceleyen Birecik Kaymakamı Çelikkaya,mahallelerde bulunan okullara da giderek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre ilgilenip okulun ihtiyaçları ve öğrencilerin durumu hakkında öğretmenlerden bilgi alan Birecik Kaymakamı, öğrencilere oyuncak ve kırtasiye malzemesi hediye etti.

Birecik ilçesinde ki Vatandaş buluşmalarında, kaymakam Çeilkkaya'nı  yanı sıra  Birecik Belediye Başkan Yardımcı Sait Bağlı,İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kd. Bçvş. Mehmet Şen, İlçe Emniyet Müdürü Gani Bahadır Barakalı ve kurum amirleri de yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2020, 00:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142