Title of a News Article

Çelik’ten müthiş video…

.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, 11 Nisan Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. Yıldönümü kutlamaları kapsamında ‘Yemin’ isimli kısa bir film videosu paylaştı. 1 Kasım 2015 Seçimleri önceside bir kaç kısa flim hazırlatan Çelik önemli mesajlar vermişti. 

Şanlıurfa’nın kurtuluşunda büyük rol oynayan ‘Onikiler’in ekrana gelmesi ile başlayan bir videoda, yaşlı bir amca Şanlıurfa’dan bahsediyor. 


Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa'nın Kurtuluşu yıl dönümü dolaysıyla hazırlattığı " Yemin" isimli klibi sosyal medya twitter  hesabından paylaştı.


Yaklaşık iki  dakikalık müthiş  klipte Şanlıurfa'nın kurtuluşunda öncülük yapan 12'lilerin fotoğrafları yer alıyor. Şanlıurfa'nın Kurtuluş Müzesi, Balıklı Göl ve 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında halkın direnişinin gösterildiği klipte yaşlı bir vatandaşın " Memlekete neler oluyor, biz görüyoruz, duyuyoruz. Düşman yine birleşmiş, kapımıza dayandı,bak ha burası Urfa, Peygamberler şehri Şanlıurfa kim geliyorsa gelsin başım gözüm üstüne, bak iyi dinle ha, bak şu kurşun izlerini, biz o günleri unutmadık, hiç unutmayacağız. Peki Urfa buna ne diyor" ifadeleri bulunuyor.  


Klibin sonunda kenttin değişik bölgelerinden ve çeşitli meslek gruplarından vatandaşlar, Türk Bayrağına el koyarak Bakan Çelik'in okuduğu antı tekrarlıyorlar.


İ

 

 

İşte o video… 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195