Title of a News Article

Çelik’ten zehir zemberek açıklama

Çelik’ten zehir zemberek açıklama
banner206

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, Ankara'da yapılan bombalı saldırıyı kınadı. Ülkenin huzurunu bozmak isteyenlerin masum insanlara kıydığını belirten Çelik, "Ne yaparlarsa yapsınlar devletimiz gücü ile kuvveti ile bunların üstesinden geleceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Şanlıurfa'daki seçim çalışmaları kapsamında bin 300 mahalle muhtarıyla düzenlenen toplantıya katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, 86 kişinin öldüğü Ankara’daki bombalı saldırıya ilişkin konuştu. Karanlık ellerin Türkiye'nin huzurunu bozmaya çalıştığını ancak başarılı olamayacağını ifade eden Çelik, şunları dedi:

"Ankara'da meydana gelen menfur saldırıyı nefret ve lanetle kınıyorum. Türkiye'nin huzurunu bozmaya çalışanlar maalesef masum birçok insanın hayatını kaybetmesine ve çok sayıda insanın yaralanmasına neden oldu. Ne yaparlarsa yapsınlar devletimizin gücü, kuvveti ve takatiyle bunların üstesinden geleceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Şu anda çalışmalar yapıldığı için ve resmi açıklamalar yapılmadığı için daha fazla bir şey söylemeyi uygun bulmuyorum."

 

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2015, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195