Title of a News Article

Çelik,Urfalıları Uçuracak..

özel haber...

Çelik,Urfalıları Uçuracak..
banner206

 Çelik, Urfalıları uçuracak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, Türk Hava Yolları Başkanı (THY) Hamdi Topçu ve THY Yönetim Kurulu Üyeleri ile 7 Kasım’da Şanlıurfa’da toplantı yapacak. Toplantıda, Urfa’da yaşanan uçak seferleri sıkıntısı, Bilet fiyatları, ek sefer talepleri ve sefer saatlerinin değişmesi yönündeki konular masaya yatırılacak.

Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa ile ilgili yaşanan sorunlarla yakından ilgilenmeye devam ediyor.Şanlıurfa Milletvekili olduğundan buyana Urfa’nın başta tarım, sanayi, turizm ve sporda kalkınması için büyük emek harcayan Çelik, bu sefer de Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda yaşanan uçak seferleri sıkıntısına ve uçak seferlerindeki saatleri soruna el attı. Bilindiği gibi bir süre önce her gün karşılıklı olarak Urfa-Ankara seferleri günde iki kez yapılıyordu. Özellikle Suriye'lilerin yoğun olarak yaşadığı Şanlıurfa'da  uçak seferlerinin az oluşundan dolayı binlerce kişi Gaziantep Havaalanını kullanıyorlar. 

STK’ların çağrısına kulak verdi

TSO Başkanı Sabri Ertekin başta olmak üzere Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sürekli olarak Bakan Faruk Çelik ve diğer milletvekillerine GAP Havalimanı’nda uçak seferlerinin yetersiz olduğunu ve bu seferlerin arttırılması gerektiğini belirtiyorlardı. Bu sese kulak veren Bakan Çelik, Türk Hava Yolları (THY) Başkanı Hamdi Topçu ve THY Yönetim Kurulu Üyelerini Urfa’ya davet etti. 7 Kasım’da Urfa’ya gelecek olan THY Yönetimi, Bakan Faruk Çelik ile bir toplantı yaparak Urfa’nın uçak seferlerinde yaşadığı sıkıntıları dinleyecek. Sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katılması beklenen toplantıda, Urfa’da yaşanan uçak seferleri sıkıntısı, ek sefer talepleri ve sefer saatlerinin değişmesi yönündeki konular masaya yatırılacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2014, 16:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
ömer öncel
ömer öncel - 9 yıl Önce

geçen dönem ticaret ve sanayi odası başkan yardımcısı cem göncü bakan beye ve hamdi topçu beye sunum yapmişti bu sunumu çok beğenmişlerdi.hatta bir takim vaadler verilmişti urfanin tanitimi uçak içnde yapilacakti.ama olmadi cem göncünün girişimleriyle onur air urfaya geldi thy yollarinda ogünden bugüne bişey değimedi hatta sfer sayisi düştü.demekki bir arpa boyu yol almamişiz

kadir başak
kadir başak - 9 yıl Önce

Siz gidin sizi bütün sivil toplum örğütlerini kandıran adamı memlekete herkesi kandirarak celalettin güvençi başkan olarak getiren faruk çeliki sevmeye devam edin bem sevmiyorum kardeşim bundan ayrica çok mutluyum yanlışa yanliş deme cesareti herkeste yok

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142