Title of a News Article

Cemil Bayık'tan alçak tehdit

Cemil Bayık'tan alçak tehdit
banner206

PKK'ya yönelik operasyonlar devam ederken, terör örgütünün elebaşlarından Cemil Bayık, küstah bir açıklama yaptı. Şehirlerde eylem yapacaklarını söyleyen terörist Bayık, "Şehirlerde polisler eskisi gibi rahat yaşayamayacaklardır" ifadeleriyle alçakça tehdit etti.

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Cemil Bayık, küstah açıklamalarda bulundu. Türkiye'ye yönelik alçak tehditlerde bulunan terörist Bayık, "Artık savaş dağ, ova, şehir demeden her tarafta yürütülecektir" dedi.

ANF'ye konuşan Bayık, "Savaş artık dağ ile sınırlı değildir. Metropollerde yürütülecektir, yürütülmektedir" dedi ve bunun yeni bir aşama olduğunu savundu.

Alçak ifadeler kullanarak polisi tehdit eden terörist Bayık, "Artık şehirlerde devletin, polisin hakimiyetinin tam sağlandığı bir durumun olmayacağını" öne sürerek, "Şehirlerde polisler eskisi gibi rahat yaşayamayacaklardır" dedi.

 

Yenişafak

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2016, 13:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
mahmut demirkollllllu
mahmut demirkollllllu - 8 yıl Önce

pkk hainleriyle mücadele edenlere utanmadan sıkılmadan laf edenler,ihanetlerin bedelini ödeyeceklerdir.Apocu olmaktan utanmayan hayasız arsız kepaze insanlar devleti tehdit ediyorsa insanlıktan çıkmış demektir..PKK kuduz bir köpektir .taraftarları da asalak ve pkk maymunlarıdırler.Kandili savunanda ar haya şeref idrak olmaz. millet artık böyle arsızlara değer vermiyor....ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışan pkk lılara yuh olsun.mağarada çürüsünler..

pkk lıların saçma sapan konuşmaları artık sıkıcı oldı.insan görünümünde ama akıl mantık zeka sıfır.Ermeni gen'i demek böyle.Hükumetin meşru olduğunu anlayamazlar,saldırıyı sadece çakal olan pkk lıların yaptığını görmemezlikten gelirler,apocuların barıştan anlamadığını ve şapşalca konuştuklarını anlayamazlar,Ülkede kürt sorunu olmadığını sadece kandil mağara yaratıklarının sorunu olduğunu bilmemezlikten gelirler, ey dangalaklar.HDP sırtını millete dayamaz eşkiya çakalına dayar. milletten zorla baskıyla oy alır.Tüm rezaletliklerine kepazelikleri

SIRADAKİ HABER

banner195