Title of a News Article

Cenazeler Urfa'ya getiriliyor

Cenazeler Urfa'ya getiriliyor
banner206

Konya’nın Ereğli ilçesinde TIR ile Şanlıurfa’ya dönen minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 8 kişi yarın memleketleri Şanlıurfa'da toprağa verilecek.

Sabah saatlerinde, Ereğli-Konya Karayolu'nun 17. Kilometresinde tır ile kafa kafaya çarpışarak hayatını kaybeden Faruk Peltek (47), Habib Çakıllı (22), Kemal Çiftçi (41), Mehmet Dedecan (42), Hasan Dedecan (46), Ahmet Dedecan (36) ve Ömer Dedecan (50) ile kimlikleri henüz tespit edilemeyen 1'i kadın, 3 kişi daha olay yerinde hayatlarını kaybetmişti.

Yapılan otopsinin ardından cenazelerin yarın Şanlıurfa'ya getirilerek öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Dedecan ailesine mensup 8 kişinin Mardin yolu üzerinde bulunan yeni aile mezarlığında defin edilecekleri öğrenildi. Diğer 2 kişinin ise başka yerde toprağa verileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Öte yandan Yeni Aile Mezarlığında düzenlenecek olan cenaze törenine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçün'ün yanı sıra, milletvekillieri, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kamu kurum ve kuruluşların amir ve müdürleri ile aile yakınlarının katılacağı bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2016, 21:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195