Title of a News Article

Çetin Aslan isyan etti!

.

Çetin Aslan isyan etti!
banner206

Nevali Oteli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çetin Aslan, Şanlıurfa’da bir gazetenin internet sitesinde, otelleriyle ilgili çıkan habere isyan etti. Nevali Oteli’ni satıp Urfa’ya özel bir üniversite kurmak istediklerini vurgulayan Aslan, “Bu haberleri gördükten sonra içinde bulunduğum ruh hali şu her şeyi satıp gidip Antep yahut Adıyaman da bir üniversite açmak” dedi.

Nevali Oteli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çetin Aslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunlara yer verdi;

“Bu sabah yine bir gazetenin internet sitesinde otelimizle ilgili bir haber okudum ve düşünmeye başladım; Neden biz bu oteli yaptık, neden bu şehirde yaşıyoruz? Bize bağlı şirketlerde 400 personel çalışıyor, bu durum bizi mutlu ediyor, hayırlı bir iş yaptığımıza inanıyorum. Buraya harcanan parayla arsa işi yapsaydık şimdi hiç bir sıkıntımızın olmayacağını da biliyorum. Evet otelimizi satıyoruz, bununla ilgili görüşmelerde yapmaktayız. Bu çok normal bir durum garip olan şu ki; bu haber siteleri bizimle hiç konuşmadan sadece dedikodulara dayanarak çeşitli haberler yapıyorlar ve bir sürü yalan dolu. Bence birileri artık Urfa’da bu basına bir çeki düzen vermeli, kendine basın diyen herkes başkalarıyla ilgili yalan haber yapmakta ve buna bağlı bir sürü çirkin yorum yapılmasına izin vermekte. Bir ay önce bir hayalim vardı; Otel satılınca borcumuzu bitirip Urfa’ya özel bir üniversite yapalım diye… Babamla görüştüm ve o da çok mutlu oldu. Çünkü her zaman bu şehir için en iyiyi düşünmüş ve yapmış bir insandır, tabi üniversite yapmak için önce bir vakıf kurmanız ve bu vakfa Elli milyon Türk Lirası hibe etmeniz gerekli, kanun böyle ve babam İMAM ASLAN bunu seve seve yapacağını belirtti. Bu yürek işi, bu şehirde kaç kişi böyle bir parayı şehrine üniversite yapmak için vakfeder? Bugün içinde bulunduğum ruh hali şu her şeyi satıp gidip Antep yahut Adıyaman da bir üniversite açmak.........”

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195