Title of a News Article

Çetiner: "Ölümü göze aldık"

Çetiner: "Ölümü göze aldık"
banner206

Habertürk'te yayınlanan programda RTÜK'ün verdiği cezaya tepki gösterildi. Habertürk Dış Politika Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin, 'Ölümü göze aldık' ifadeleriyle RTÜK'ün verdiği cezayı eleştirdi.

RTÜK, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın sözleri nedeniyle Habertürk TV'ye yüzde 5 para, 5 kez de program durdurma cezası verdi.

Habertürk'te hazırlanan programda cezaya tepki gösterildi.

Habertürk Dış Politika Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin, 'Ölümü göze aldık' ifadeleriyle RTÜK'ün verdiği cezaya yayındaki sözleriyle tepk igösterdi. Çetiner Çetin, gittikleri opeasyon bölgelerinde Türk Silahlı Kuvvetleri'ne desteklerini anlattı.

Çetiner Çetin'in sözlerini Mehmet Akif Ersoy, terör örgütlerinden tehdit aldıklarını doğrulayarak destekledi.

Çetiner Çetin'in açıklamaları şöyle oldu:

Afrin'e girerken 4 dakika farkla patlayan bir bombadan kurtulduk. Seninle yaptığımız bir yayın esnasında sniperlar yayın esnasında üzerimize ateş ettiler. RTÜK'ün aldığı kararlardan biri orduya yönelik söylemler itibarıyla. Eğer RTÜK üyeleri bu konuyu merak ediyorsa Dağlıca'da Otluca'da Namazdağı'nda İkiyakalar'da askerlerin karavanasına oturan Habertürk ekiplerini sorsunlar. Oradaki karavanadaki Habertürk ekiplerini sorsunlar. Bizim üzerimizden ailelerine gönderdikleri mesajlara çok iyi baksınlar.
Afrin'de ve diğer operasyon bölgelerinde Habertürk hiçbir zaman ilkeli duruşundan, ülkenin bütünlüğünden hiçbir zaman vazgeçmedne yayınlar yaptı. Libya'ya bindiğimiz uçağın son uçak olduğunu bile bile o uçağın bir daha Türkiye'ye dönmeyeceğini bile bile Libya'ya gidip mavi vatan için Habertürk ekranlarında Türkiye adına o bölgeye giden, aylarca yayın yapan ve saldırılara maruz kalan bir yayın kuruluşu olduk.


İşte Habertürk böyle cesur bir kanaldır. TSK Kandilin kapılarına kadar giderken o bölgeye gidebilmiş o bölgeden yayın yapabilmiş TSK'nun şanlı operasyonlarını bölgeden yayınlayabilmiş tek kanal oldu. Azerbaycan'da Karabağ davasında bölgeye 6 saat gibi kısa bir süre içerisinde bölgeye intikal edebilmiş bir haber kuruluşundan bahsediyoruz. Canımızı ortaya koyarak yaptığımız işlerdir.

Yaklaşık sadece ve sadece Barış Operasyonu süreci içerisinde 169 tane hakkımızda terör örgütleri tarafından yapılmış yayınlar var.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2020, 00:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142