Title of a News Article

Cevheri açıkladı... "30 Milyon TL'ye ihtiyaç var"

.

Cevheri açıkladı... "30 Milyon TL'ye ihtiyaç var"
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Besi Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) bitirilebilmesi için 30 Milyon TL’ye daha ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve Ahmet Eşref Fakıbaba, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Hilvan belediye Başkanı Ali Aslan Bayık, Av. İsmail Demirbaş, Besi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şıldır ve yönetimi Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Büyükhatipoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette; yapımı devam eden Besi Organize Sanayi Bölgesinin tamamlanabilmesi için Büyükhatipoğlu’ndan destek istendi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali cevheri, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Besi organize Sanayi Bölgesinde 532 işletmenin bulunacağını belirterek, “296’sı bitmiş, 236’sı yapılması lazım, çevre duvarının yapılması lazım. Buranın tamamlanabilmesi için yaklaşık 30 Milyon TL para lazım, ilk etapta 10 Milyon TL para gönderilecek. Üst yapı için TKDK ile de görüşeceğiz. Bütün giriş çıkışlar kontrollü olacak, tüm araçlar dezenfekte olacak, veteriner birimi kurulacak” dedi.

Bu arada Besi Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alacak olan ahırların her biri 5 bin metre karelik bir alana sahip olacak. İki etap sonunda tamamlanacak olan Besi Organize Sanayi Bölgesi’nde 200 baş hayvan kapasiteli toplam 534 ahır yer alacak.  

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195