Title of a News Article

Cevheri: Cumhurbaşkanımız için evet

.

Cevheri: Cumhurbaşkanımız için evet
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, referandum çalışmaları kapsamında kırsal mahallelerden Kapaklı, Sumaklı, Topraklı, Acaryurt, Kepez ve Çatalak köylerini ziyaret ederek, 16 Nisan’da yapılacak olan Halk Oylamasında EVET vermeleri için bilgiler verip destek istedi. Özellikle kırsal mahallelerde köy sakinlerinin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiklerini hatırlatan Cevheri, Cumhurbaşkanımız için bile EVET diyeceklerini belirttiklerini söyledi.

Her gittikleri köyde çok güzel karşılandıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, “Bugün itibariyle 6 köyü ziyaret ettik. Sağ olsunlar oldukça fazla ilgi görüyoruz. Cumhurbaşkanımızı da çok seviyorlar. 16 Nisan’da mutlaka EVET demeleri gerektiğini kendilerine anlattığımızda, Allah’ın izniyle 16 Nisan günü en fazla EVET oyunun Şanlıurfa’mızdan çıkması için gayret göstereceklerini söylüyorlar. Anayasa maddelerine değil, onları söyleyene bakarak hareket edeceklerini belirtiyorlar. Allah hepsinden razı olsun. Bizlerde kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ise, 16 Nisan’a kadar hiç durmayacaklarını belirterek, “Çalmadık kapı, ayak basmadık yer kalmayıncaya kadar en ücra köşeye bile ulaşmaya çalışacağız. Referandumun önemini anlatıp, partilerle ilgisi olmadığını, Milletvekili, Belediye Başkanı yada Muhtar seçmediklerini, ülkemizin ve milletimizin geleceği için 16 Nisan’da sandık başına giderek mutlaka EVET oyu vermeleri gerektiğini anlatıyoruz. Onlar da; tabiki herşeyin farkında olduklarını ve öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgilerinden dolayı bile hiçbir şeyi sorgulamadan EVET oyu vereceklerini söylüyorlar ki, bu durum da bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

Kapaklı, Sumaklı, Topraklı, Acaryurt, Kepez ve Çatalak köyü sakinleri de, “Her zaman Devletimizin yanındayız. Cumhurbaşkanımızın yanındayız. 16 Nisan’da inşaallah sandıkları EVET oyları ile dolduracağız” diyerek, her fırsatta Sayın Cumhurbaşkanımıza bağlılıklarını dile getiriyorlar.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 08:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195