Title of a News Article

Cevheri: Urfa’nın sorunlarını çözüyoruz

Cevheri: Urfa’nın sorunlarını çözüyoruz
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, gazetemizi ziyaret etti. Milletvekilleri ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Cevheri, Şanlıurfa’nın sorunlarını tek tek çözdüklerini söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, gazetemizi ziyaret ederek,  Gazeteci Reşat Uzun’a Urfa’ya yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Gazeteci Uzun da, gazete hakkında Milletvekili Cevheri’ye bilgiler verirken, Şanlıurfa’nın sorunları ile ilgili de görüşlerini aktardı.

Milletvekili Cevheri, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Şanlıurfa’ya büyük önem verdiğini belirterek, “Şanlıurfa’da geçtiğimiz günlerde çiftçilerin enerji sorunu ile çok yakından ilgilendi. Üç Bakana talimat vererek, Şanlıurfa’ya gelmelerini ve bu sorunun derhal çözülmesini sağladılar” dedi. Başbakan Davutoğlu’nun Şanlıurfa’da 3 Milyon hektar tarım alanının sulanması için Orman ve Su İşleri Bakanlığına da talimat verdiğini dile getiren Cevheri, “Araziler sulandığı takdirde enerji sorunu da ortadan kalkacaktır” diye ifade etti. Cevheri ayrıca, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik önderliğinde milletvekilleri olarak uyum içerisinde çalıştıklarını da dile getirerek, “Urfa’nın yaşamış olduğu sorunları tek tek çözüyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195