Title of a News Article

Cevheri’den zehir zemberek açıklama…

.

Cevheri’den zehir zemberek açıklama…
banner206

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri Şanlıurfaspor'a yapılan şikeyi ve TFF'nin Urfaspor aleyinde verilen kararlarını sert bir açıklamayla protesto etti.

Cevheri Şanlıurfaspor'a yapılan Şike ve verilen kararlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri; “Şanlıurfaspor, Şanlıurfa’nın bir markasıdır. Her ilin bir markası vardır.

Şanlıurfa tabii sahip olduğu değerlerle çok büyük zenginliği olan bir ilimiz. Ama bunlar arasında, bu değerler arasında en önemli zenginliği, en önemli markası Şanlıurfaspor.

Özellikle sporun tanıtımında memleketlerin ve ülkelerin tanıtımında çok ciddi etkisi vardır.

Aynı zamanda spor iletişimde de çok önemli bir vasıtadır.

İnsanların görüşmesinde, iletişimin sağlanmasında ciddi manada bir katkı sağlamaktadır.

1. Ligde oynayan Şanlıurfasporun birtakım şike’lelerle, bir takım hilelerle küme düşürülmesi bütün Şanlıurfa’yı üzdüğü gibi bizi de üzmüştür.

Özelikle Manisa-Şanlıurfaspor maçında 2-0 yenildiğimiz müsabakadada gol atan, bir dönem Şanlıurfasporunda ekmeği yiyen futbolcunun aralarında bulunduğu ve içinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un (yeni adı Gazişehir Gaziantep) futbolcusunun yöneticiler adına görüşmeler yapması, birtakım futbolcularla anlaşmaya çalışması ve anlaşması bu şikeyi doğurmuştur.

Bu görüntülerle ve tapelerle da tespit edilmiştir.

Bu noktada da Türkiye futbol federasyonu bu şikeciliği ciddi manada araştırması gerekirdi.

Ve bir mağduriyet varsa da bu hakkın iade edilmesi gerekiyordu.

Çok ciddi manada o memleket kendi markasının başarılı olması için bir bedel ödeyecektir.

Ve bir kaç tane yanlış insanın anlaşmasıyla bu kadar milyonlara hitap eden bir markanın küme düşürülmesi, Şanlıurfa sporun bir alt gruba indirilmesi, lige indirilmesi kabul edilir bir şey değildir.

Yasal olarak biz bunun takipçisi olacağız, Şanlıurfa’mıza sahip çıkacağız, Şanlıurfa sahipsiz değildir.

Şanlıurfaspor bütün Şanlıurfalılarındır.

Ve hepimizin markasıdır.

Ben yapılan bu haksızlığı ciddi manada protesto ediyorum.

Şanlıurfa sporun küme düşülmesini sebebi neydi?

Eğer biz hakkımızla düşmüş olsaydık, bugün en ufak bir itirazda bulunmazdık.

Oynayamadı düşürüldü, ama bir kaç tane yanlış insanın böyle anlaşmasıyla, menfaat karşılığında birtakım küme düşürülmesiyle bir hak ihlalinin yapılması kabul edilebilir bir şey değildir.

Bu sadece Şanlıurfa için değil, ki hangi takım için yapılmış olsaydı biz bu yanlışın karşısında dururduk. Bizim burada karşısında durduğumuz Şanlıurfaspor değil, hangi takıma bu haksızlık yapılmış olsa, bu şer bu zulüm yapılmış olsa, bizim bu haksızlığın, bu zulmün ve bu şerrin karşısında durmamız gerekir.

İnşallah yasal yoldan bu hakkımızı almaya çalışacağız.

Ve bizim bu hukuk mücadelemiz bir daha böyle bir yanlışın olmaması ve hiç kimsenin bir takım şike ve hilelerle de mağdur edilmemesidir.

Tekrar söylüyorum biz Şanlıurfaspor’'umuzun yanındayız, Şanlıurfaspor sahipsiz değildir. Ve Şanlıurfa spor bütün Şanlıurfalılarındır.”

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195