Title of a News Article

Ceylanpınar'a müjde...

.

Ceylanpınar'a müjde...
banner206
 Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın Ankara ziyaretleri kapsamında Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ile birlikte 150 yataklı Ceylanpınar Devlet Hastanesinin yapımı ile ilgili girişimlerde bulundu.

150 yataklı Ceylanpınar Devlet Hastanesi ile ilgili Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Kadir Serdar Taflan'ı makamında ziyaret eden Başkan Atilla ile Milletvekili Kaçar, 150 yataklı ilçe devlet hastanesinin yapımı konusunda toplantı gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda 150 yataklı Ceylanpınar Devlet Hastanesinin seçilen proje üzerinde karar kılındı. Kesinleşen proje ile birlikte kısa zaman içerisinde ihalesi yapılacak olan 150 yataklı Ceylanpınar Devlet Hastanesinin temeli atılacak.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ile Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar'ın girişimleri sonucu hız kazanan 150 yataklı Ceylanpınar Devlet Hastanesi projesinin yapımıyla birlikte ilçe halkına hizmet verecek. 

Geçtiğimiz aylarda Şanlıurfa'yı ziyaret eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile bir görüşme gerçekleştiren Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçede bulunan Suriye'liler ile birlikte ilçe nüfusunun ciddi anlamda arttığına işaret ederek mevcut hastanenin ihtiyaca artık cevap vermediğini ve ilçeye acil olarak yeni bir hastane yapılması için Sağlık Bakanına görüş bildirmişti.

Kısa süre içinde yapımına başlanacak olan 150 yataklı ilçe devlet hastanesi ile birlikte Ceylanpınar’ın sağlık sorunu tarihe karışmış olacak.

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2017, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195