Title of a News Article

Ceylanpınar aydınlatma sistemi ile ışıl ışıl

.

Ceylanpınar Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki caddelere modern aydınlatma sistemi kuruldu. Aydınlatma sisteminden sonra ilçe yeni bir görünüme kavuştu.

Ceylanpınar Belediyesi, alt ve üst yapı ile sosyal belediyecilik çalışmalarına ağırlık veriyor. Bu kapsamda daha önce kentin yollarını yapan, parklar oluşturan ve içme suyu sorununu çözen Ceylanpınar Belediyesi, şimdi de caddelere modern aydınlatma sistemi kurdu.

Kent merkezi bu sayede özellikle geceleri güzel bir görünüme kavuştu.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ceylanpınar'ın en güzel hizmete layık olduğunu söyledi.

 

"ÇALIŞMA PROGRAMIMIZ İLE CEYLANPINAR DÖNÜŞÜMÜ YAŞIYOR"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, aydınlatma sistemi ile caddelerin modern bir görünüme kavuştuğunu ifade etti. Atilla, "İlçemize 24 kilometrelik aydınlatma hattı döşedik. Aynı caddelerde elektrik hatları de yer altına alınmış oldu. O elektrik kabloları ve direkler çok çirkin bir görüntü oluşturuyordu. Cumhurbaşkanımızın da destekleriyle o çirkin görüntüden Ceylanpınar kurtulmuş oldu. Eskiden göz önünün görülmediği caddeler şu anda gündüz görünümüne kavuştu. Yaklaşık 4 yıldır yürüttüğümüz çalışma programımız ile Ceylanpınar dönüşümü yaşıyor. Her geçen gün sorunlar azalıyor ve ilçe güzel hizmetler ile şekilleniyor. Burada ilçe  görünümünü ve kalitesini artırmak için bir çalışma yaparak çarşı merkezinde caddelere özel estetik dekoratif aydınlatma uygulaması yaptık. Ciddi bir emek harcıyoruz. Ceylanpınar'ı daha güzel hizmetlere kavuşturacağız" dedi.

 

"BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARI NETİCESİNDE CEYLANPINAR'IN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ"

İlçe esnaflarından Emin Özçelik, belediye çalışmalarından sonra ilçenin çehresinin değiştiğini belirterek,"Sayın belediye başkanımızda çok teşekkür ediyoruz, Allah ondan razı olsun. Çalışmalarından dolayı onu ve ekibini tebrik ediyoruz. Başkanımızın çalışmaları neticesinde Ceylanpınar'ın çehresi değişti. Yapılan bu hizmetlerden dolayı da mutluyuz. İlçe halkı ve vatandaşlarımız kendisine dua ediyor" diye konuştu.

 

"AYDINLATMA SİSTEMİNDEN SONRA GERÇEKTEN GÜZEL BİR CADDE OLDU"

Ceylanpınar sakinlerinden Aziz Işıklı, aydınlatma sistemi ile caddenin güzel bir görünüme kavuştuğunun altını çizerek, "Aydınlatma sisteminden sonra gerçekten güzel bir cadde oldu. Belediye başkanımız sağ olsun elinden geleni yapıyor. Yolumuz mükemmel ışıklandırma ile daha güzel oldu. Başkanımızın bu çalışmalarda emeği çok. Biz kendisinden memnunuz. Bu çalışmalarda belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

"CADDENİN MODERN AYDINLATMA SİSTEMLERİYLE AYDINLATILMASI ESTETİKLİK AÇISINDAN ÇOK GÜZEL OLDU"

Ceylanpınar Eski Esnaf Odası Başkanı Halil Asrağ, aydınlatma sistemi ile birlikte ilçenin daha estetik bir hale geldiğini vurgulayarak, "Prestij Cadde ile başlayan o güzel çalışma devrim niteliğinde bir çalışmaydı. yolların asfaltlanması ve genişletilmesi harika bir olaydı. Prestij Cadde'nin devamı olan ve aynı zamanda Ceylanpınar'ın kalbi durumunda eski Cumhuriyet Caddesi ilçenin en işlek caddesidir. Enerji hatlarının yer altına alınıp caddenin modern aydınlatma sistemleriyle aydınlatılması estetiklik açısından çok güzel oldu. Geçtiğimiz dönemlerde aydınlatma vardı ancak bu kadar ışıl ışıl değildi. Önceden bir sokak lambası söndüğü zaman onu yaptırmak 10-15 günü alıyordu. Bugün ise belediyemiz bizim söylememize gerek kalmadan gerekli tüm bakımları yapıyor. Ben belediye başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2018, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195