Title of a News Article

Ceylanpınar Belediyesi atağa kalktı

.

Ceylanpınar Belediyesi atağa kalktı
banner206
 Ceylanpınar Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda çalışmalarına başladığı Aşağı Karataş Mahallesi kültür evi son aşamalarına gelindi. Halı, klima gibi bir çok eksikliklerin giderildiği Aşağı Karataş Kültür evinin tabelası yerleştirilerek hazır duruma getirildi.

Ceylanpınar Belediyesi ilçe merkezinin yanı sıra kırsal bölgelerde de kültür evi yapım çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşık 8 ay içerisinde 53 kültür evinin büyük bir bölümünü tamamlayan Ceylanpınar Belediyesi önümüzdeki aylarda yapacağı açılışlarla birlikte bölge halkının hizmetine sunacak.

Mahalle halkından gelen talepler doğrultusunda Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın talimatıyla Aşağı Karataş Mahallesine Kültür evi yapıldığını ifade eden Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol,’’Kültür evimizi hazır duruma getirerek tabela takma işlemlerini gerçekleştirdik. Halı ve bir çok eksiklerini giderdiğimiz kültür evimiz halkımızın hizmetine açık ve faal bir duruma geldi. Böyle bir güzel kültür evinin bu mahallemize kazandırılması konusunda da emeği geçen tüm birimlerimize ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. Şuanda 53 kültür evimizi hazır duruma getirdik. En kısa zamanda da toplu açılış töreniyle halkımızın hizmetine sunacağız’’dedi.

İçme suyu, yol ve kültür evi bir çok eksikliklerin giderildiğini ifade eden Aşağı Karataş Mahalle Muhtarı Eyüp Abir, ‘’Mahallemizin bir çok eksiklileri giderildi şuan için sıkıntımız kalmadı. Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür ediyorum. Çalışmalarından memnunuz Mahallemizde güzel çalışmalar yapıldı bu çalışmalarını taktirle karşılıyoruz’’dedi.

Mahalle sakinlerinden İbrahim Aslan ise, ‘’Kültür evimizi yapan belediyemize teşekkür ediyorum. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun’’dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2016, 15:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan kaya
Hakan kaya - 7 yıl Önce

Bırakın bu haberleri gidip bi ceylanpinarin içine bakin köyden farki yok belediyecilik anlaminda doğru dürüst hiç bi çalışma yok

SIRADAKİ HABER

banner195