Title of a News Article

Ceylanpınar Belediyesi bülten çıkardı

.

Ceylanpınar Belediyesi bülten çıkardı
banner206
 Ceylanpınar Belediyesi yayınladığı haftalık basın bülteninde yapılan çalışmaları basın ile paylaştı. 

-Fırınlara Denetim

Ceylanpınar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde faaliyet sürdüren ekmek fırınlarını denetledi.

Sağlık Müdürü Servet Ekin denetiminde zabıtalarla birlikte ilçede faaliyetlerini sürdüren ekmek fırınlarında hijyen, kalite ve ekmek gramajlarında ki kriterleri denetledi.

Eksiklikleri olan fırınlara eksikliklerini gidermeleri için süre verdiklerini dile getiren Servet Ekin, denetimlerin sıklaştırılarak devam edeceğini söyledi.

-Aydınlatma Çalışmaları Kapsamında Çarşı Merkezi Modern Görünüme Kavuştu

Ceylanpınar Belediyesi, ilçe merkezinin birçok bölgesinde tamamladığı aydınlatma çalışmaların ardından, çarşı merkezinde aydınlatma çalışmalarını tamamladı.

Çalışma kapsamında ilçe Dörtyol mevkiinde başlayarak Gazi Caddesi ve Ulu Camii istikametine giden caddeler, Eski PTT Caddesinde led teknolojili sokak aydınlatmalarının bittiği ifade edildi.

Belediye Yetkilileri yeni sistem aydınlatmanın modern bir görünüm dışında % 70 oranında elektrik tasarrufu sağladığını belirttiler.

Ceylanpınar ilçe merkezi ve ilçe kırsalındaki Mahallelerinin belirgin noktalarına levhalar takılmaya başlanıldı.

 

-İlçe Tanıtım Tabelaları Yenilendi

Büyükşehir Yasası ile sınırları genişleyen Ceylanpınar Belediyesi, köy tüzel kişiliği ve belde statüsü kaldırılıp Mahalleye dönüştürülen yerleşim yerlerine ilçe sınırlarının belirgin olması, yerli ve yabancı misafirlere adres bulmada yardımcı olunması, amacıyla yeni tabelalar yerleştirdi.

 

-Kör Tepede Sona Gelindi

Ceylanpınar-Viranşehir-Kızıltepe yol güzergahlarının birleştiği ve ilçe girişi olarak bilinen Kepez Tepe civarındaki kör tepe olarak bilinen yer yaklaşık 1 haftalık çalışmanın ardından temizlendi.

Konumu itibari ile Kızıltepe ve Viranşehir ilçelerinden gelen araçlara zor anlar yaşatan ve birçok kazaya davetiye çıkaran tepenin temizlenmesinin ardından çevre düzenlemesi yapıldıktan sonra yeşil alan olarak dizayn edileceği belirtildi.

Çalışmalar hakkında yazılı açıklama yapan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, daha güzel ve yaşanabilir bir Ceylanpınar için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye’sinin de katkılarıyla çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195