Title of a News Article

Ceylanpınar Belediyesinden camilere yardımeli

.

Ceylanpınar Belediyesinden camilere yardımeli
banner206

 Ceylanpınar Belediyesi, mahalle halkı ve camilerden gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç duyulan camilerin, halıları, ve ihtiyaç duyulan klima gibi bir çok ihtiyacını karşılayarak ibadete daha da uygun hale getiriyor.

Bu kapsamda Ceylanpınar ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde bulunan 18 Cami’nin de eksikliklerinin giderilmesi için çalışmalar başlatıldı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın, Kısa süre önce ilçe genelinde ziyaret ettiği mahalle sakinlerine verdiği sözü yerine getirerek camilerin çevre düzenleme, halı ve klima çalışmalarını başlattı.

Cami yönetimiyle incelemelerde bulunan Başkan Atilla, yetkili personellere talimat vererek çalışmaları yönlendirdi. Başlatılan yardım projesinin 2 hafta içinde tamamlanmasıyla birlikte camilerin kötü görünen, camii içleri ibadete yakışır hale getirildi.

 

Başkan Atilla ‘’Camilerimiz Allah’ın Evidir’’

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın yaptığı yazılı açıklamada, Camiler başta olmak üzere ortak kullanım alanlarının bize yakışan hale getirilmesi gerektiğini kaydederek, ‘’Ceylanpınar Belediyesi olarak bize düşen görev neyse yapıyoruz. Bugüne kadar bir çok camilerimizin eksikliklerinin giderilmesi için çalışmalar yürüttük. Camilerimiz konusunda pozitif ayrımcılık yapacağımızı söylemiştik. Camilerimiz Allah’ın evidir.  Bu nedenle camilerimize ayrıcalık yapıyoruz. İlçe merkezimizdeki camilerimiz ve kırsal mahallelerimizde yer alan camii ve taziye evlerimizde çalışmalar birkaç güne kadar bitecek ve bize yakışır hale gelecek. Ben şimdiden Ceylanpınar halkımıza hayırlı olmasını diliyorum, çalışmalarda emeği geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum’’ dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol ve Belediye encümeni Yusuf Özkul sürdürülen çalışmaları yerinde takip ederek açıklamalarda bulundu.

 

Başkan Yardımcısı Bayol ‘’18 Cami ve Taziye Evinin Halılarını Döşeyeceğiz’’

Sürdürülen çalışmaların ardından açıklama yapan Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, ‘’Bugün Bahçelievler mahallemizde Hacı Bekir Yıldız beyin kendi imkanlarıyla yaptığı Cami var. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Ceylanpınar Belediyesi ile beraber bu Caminin halılarını döşemiş bulunmaktayız. Burada Cami Cemaati  ve Mahalle sakinlerinden büyük bir teveccüh beğeni ile karşılandı. Bu hayır işinde kültür ve sosyal işler müdürlüğümüze katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu tür yardımlar bütün camilerimizde ve taziye evlerimizde gerçekleştireceğiz. böyle hayır işlerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi beyefendiye çok teşekkür ediyoruz. Bugün 18 Mahallemizde Cami ve taziye evlerimizde halıları döşeyeceğiz’’ifadelerinde bulundu.

Aile olarak Camiyi yaptıklarını ifade eden Mehmet Emin Yıldız ise, ‘’Bu Camiyi Aile olarak yaptık. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ve Ceylanpınar Belediyesine ayrıca camimize yapılan yardımlarda aracı olan ağabeylerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz’’dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195