Title of a News Article

Ceylanpınar Belediyesinden Kimsesizlere Yardım Eli

Ceylanpınar Belediyesinin düzenlediği ‘’YARDIM ELİ’’ etkinliği; Merkez dışı mahallesi büyükçaylı öğretmen yasemin elibol ilk öğretim okulu ve Ceylanpınar’da bulunan telhamut çadır kente bulunan yetim çocuklara mont, ayakkabı ve oyuncaklar dağıtarak kimsesizlere kimsesiz olmaya devam ediyor.

Ceylanpınar Belediyesinden Kimsesizlere Yardım Eli
banner206
 Ceylanpınar Eski Belediye Başkanı Mehmet Atilla, Belediye Başkan vekilli Cuma Budak ve çok sayıda belediye meclis üyeleri  ilk olarak büyükçaylı öğretmen yasemin elibol  ilk öğretim okuluna gidilerek öğrencilerle bir araya geldiler. Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek mont, ayakkabı ve oyuncaklar verildi.

Ceylanpınar Belediyesinin yaptığı yardım’dan dolayı emeği geçen başta Belediye Başkanı Menderes Atilla olmak üzere tüm belediye birim amirlerine ve personeline eğitim veren öğretmenler teşekkür etti.

Yardım Eli'nin İkinci Durağı Suriyeli Yetimler Oldu

Ceylanpınar Belediye başkanlığınca devam ettirilen yardımlar sürdürülerek Tel hamut çadır kente, Ceylanpınar geçmiş dönem Belediye Başkanı Mehmet Atilla, Belediye Başkan vekilli Cuma Budak, belediye meclis üyeleri  çadır kente tespit edilen Suriyeli yetim çocukların ihtiyaçlarını karşıladılar. Suriyeli çocuklara yapılan yardımda çocukların yüzünü güldürüp sevindiren Ceylanpınar Eski Belediye Başkanı Mehmet Atilla’yı öperek teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2014, 23:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195