Title of a News Article

CEYLANPINAR'DA BİR İLK

.


Ceylanpınar Belediyesi tarafından oluşturulan Halk Danışma Meclisi ilk toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Toplantıya Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar, İlçenin ileri gelenleri, siyasi parti temsilcileri ve bayanlardan oluşan 500'e yakın kişi katıldı. Belediye Başkanı Menderes Atilla, düzenli olarak 4 ayda bir Halk Danışma Meclisi'ni bir araya getireceklerini ve ilçenin sorunlarını masaya yatıracaklarını söyledi.

BAŞKAN ATİLLA: BİZE SİZLER YÖN VERECEKSİNİZ

İlçenin birlik, beraberliği ve gelişimi açısından önemli bir toplantı olduğunu vurgulayan Başkan Atilla, "Halk Meclisimizde bulunanlar 85 bin nüfuslu ilçemizin temsilcileri olarak buradasınız. Sizlerin önerileri bizim için çok önemli. Başkan Yardımcılarım ve danışmanlarımla beraber huzurunuzdayız. Sorularınız, düşünceleriniz, fikirleriniz kıymetli. Sizler bizlere yön vereceksiniz ve hep beraber el birliğiyle ilçemizi daha güzel günlere taşıyacağız" dedi.

YENİ CEYLANPINAR'I İNŞAA EDECEĞİZ

Açılış konuşmasının ardından Başkan Atilla, 35 aylık belediye başkanlığı sürecinde yapılan hizmetleri hazırlanan slayt eşliğinde anlattı. İlçenin en büyük ve temel sorununun yer sıkıntısı olduğunu vurgulayan Başkan Atilla, "Mevcut Ceylanpınar'a eski Ceylanpınar diyoruz. İnşallah girişimlerimiz doğrultusunda TİGEM'den yer alırsak yeni Ceylanpınar'ı inşaa edeceğiz." diye konuştu.

35 ayda büyük projelerin hayata geçtiğini belirten Başkan Atilla, devam eden projelerin neticelenmesiyle beraber Ceylanpınar'ın çehresinin değişeceğini ifade etti.

Başkan Atilla'nın sunumunun ardından soru cevap kısmına geçildi. Vatandaşlar merak ettikleri hususları Başkan Atilla'ya yöneltti.

Yemekli yapılan toplantı soru cevap faslının ardından son buldu.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2017, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142