Title of a News Article

Ceylanpınar'da coşkuyla kutlanıyor

Ceylanpınar'da coşkuyla kutlanıyor
banner206

10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Yıl Dönümü dolayısıyla Ceylanpınar'da etkinlikler düzenlendi.

Hükümet konağı bahçesinde Atatürk büstüne çelenk koyma ile başlayan etkinliklere İlçe Kaymakamı Mehmet Keklik, Belediye Başkanı Abdullah Aksak, İlçe Emniyet Müdürü Aydın Özdoğan, kurum amirleri ve çok sayıda polis memuru katıldı.

Hükümet konağında düzenlenen çelenk koyma töreninin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından öğretmen evinde verilen resepsiyona geçildi. Burada kısa bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Aydın Özdoğan, yüksek bir vazife şuuruyla 174 yıldır millete hizmet eden Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak şunları söyledi:

"Emniyet güçlerimiz anayasa ve kanunlara sadakat, hukuka riayet ve üstün vazife azmiyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için gece gündüz fedakârca çalışmaktadır. Suç önleyici tedbirleri almak, faillerin adalete teslim edilmesini sağlamak, huzur ve asayişi tesis etmek için çaba sarf eden Emniyet Teşkilatımız, vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimseyerek vatandaşımızın huzurlu, mutlu ve güvenli bir şehirde yaşaması için ellerinden gelenin en iyisini yapmaktadır."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195