Title of a News Article

Ceylanpınar'da havuz şenliği

.

Ceylanpınar'da havuz şenliği
banner206
 Çocuklara yaz tatili boyunca yüzme havuzu ile keyifli anlar yaşatacak olan Ceylanpınar Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin koordineli çalışmaları kapsamında Türkiye’nin en sıcak yeri olarak kabul edilen Ceylanpınar’da, kavurucu sıcakları unutturmak ve çocukların yaz tatili boyunca güzel günler yaşatmak için yaz ayı boyunca ‘’Şişme Yüzme Havuzu’’ sistemini getirtti.

Ceylanpınar Belediyesi, Muratlı Mahallesi yakınlarına konan ve derinliği 1.30 metre, uzunluğu 5.10 metre, 70 ton su kapasiteli 1 adet şişme yüzme havuzu ile miniklere uzman kadro ile yüzme öğretecek.

Yapımı tamamlanan yüzme havuzunun açılışına katılan Belediye Başkan vekili Yusuf Geçen, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, Belediye Encümeni Aziz Demir, Samet Dikmen, Hüseyin Ekim, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar ilçe Koordinatörü Mahmut Boz ile Mahalle muhtarının yanı sıra çok sayıda mahalleli katıldı.

10-14 yaş arasındaki çocukların faydalanabileceği havuzun açılışında konuşan Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, ‘’İlçe merkezimize bağlı 50 mezra hududunda bulunan Muratlı kırsal Mahallemize bağlı alanda kurulan portatif seyyar havuzumuzu hizmete açmış bulunmaktayız. Bu hizmete katkı ve desteklerini sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ve buna bağlı kültür ve sosyal işler daire başkanımıza ve bütün ekiplerine ayrıca bu konuda bütün girişimlerini esirgemeyen, çocuklarımıza her an için duyarlılık gösteren Belediye Başkanımız Menderes Atilla beye belediyemiz adına sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı bildiriyoruz. Bugün itibariyle bahsettiğimiz alanda 50 m² ebadında bulunan seyyar yüzme havuzumuz hijyenik ve standartlara uygun yaklaşan yaz mevsimi münasebetiyle bu alanda bütün kırsal hizmetlerimizde getirilecek çocuklara hizmet vermiş olacağız. Bu hizmetlerde büyükşehir koordinatörümüz Belediye Başkan vekilimiz Yusuf bey bunun adına yaptığımız planlama sonucunda kendi servislerimizle bu alanı öğrenciler ve çocuklarımız taşınmış olacak. Yaz mevsimini serinleyerek bu yazı geçirmiş olacaklar.‘’ ifadelerinde bulundu.

Muratlı Mahalle Muhtarı, ise düzenlenen havuz etkinliği için Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür ederek, hem kendileri, hem çocukları için güzel bir proje olduğunu dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2016, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195