Title of a News Article

Ceylanpınar'da temizlik seferberliği

.

Ceylanpınar'da temizlik seferberliği
banner206
Ceylanpınar Belediyesi, ilçe kırsalında yer alan merkez dışı mahallelerde stabilize yol çalışmasının ardından temizlik çalışmalarına başladı.

“Ter temiz bir Ceylanpınar için el ele” sloganıyla yola çıkan Ceylanpınar Belediyesi, kırsal mahallelerde temizlik çalışmalarını 24 saat aralıksız olarak sürdürüyor.  Kırsal mahallelerde mevsim şartları ve çevre koşullarına göre sistematik çalışan ekipler, tamamlanan stabilize yol çalışmalarının ardından temizlik çalışması başlatması, mahalle sakinlerinden takdir topladı.

Ceylanpınar Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin koordineli çalıştığı merkez dışı 4 mahallenin stabilize yol çalışmasının ardından temizlik çalışmaları başladı. Ekipler ilk olarak okul, camii, mahalle giriş ve çıkışlarından başlayarak çöpleri kepçe ve dozerler yardımıyla toplamaya başladı.

 

Yağmur Birikintileri İçin Su Tahliye Boruları Yerleştirildi

Ceylanpınar’ın kırsalındaki Akbulut Mahallesi’ne bağlı Çamlık Mezrası, Aşağı Durmuş, Yukarı Durmuş ve Aşağı Taşlıdere Mahalleleri’nin iç kesiminde stabilize yol çalışmaları ve temizlik çalışmaları yapılarak tamamlandı. Mahalle sakinlerinin rahat bir yolculuk yapmasını hedefleyen ekipler, kış aylarında yol kenarlarında oluşabilecek yağmur birikintileri için beton su tahliye boruları yerleştiriyor.

 

‘Daha Önce Çamurdan Geçilmiyordu’

Yıllardır ilk defa böyle bir hizmeti aldıklarını ifade eden Yukarı Durmuş Mahalle sakinlerinden Mahmut Kara ‘’Daha önce çamurdan geçilmiyordu. Artık çöplerimiz toplanıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran’a, Şanlıurfa Büyükşehir İlçe Koordinatörü Mahmut Boz’a ve emeği geçen bütün belediye çalışanlarına teşekkür ederim’’diye konuştu.

 

 

‘Parti Gözetmeksizin Çalışıyoruz’

Çöp toplama ve stabilize yol çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran ‘’İlçemize bağlı 35 kırsal mahallemiz ve 15 mezramız var. Bu yerleşim birimlerine ilçemizdeki mahalleler düzeyinde ciddi anlamda hizmetleri başlattık. Bununla ilgili belediyecilik manasında parti gözetmeksizin bütün gayretlerimizi sarf etmekteyiz ’’ifadelerinde bulundu.

Ceylanpınar ilçe kırsalında yer alan merkez dışı Mahallelerde çalışmaların tamamlanmasının ardından Saraççeşme ve Tekinler Mahalleleri’nde Stabilize yol çalışması ve çöp toplama çalışmaları başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195