Title of a News Article

Ceylanpınar'da ücretsiz öğrenci servisi…

.

Ceylanpınar Belediyesi "eğitime destek" kapsamında Ceylanpınar Tarım Meslek Yüksekokulu'nda okuyan öğrenciler için ücretsiz servis uygulaması başlattı.

Eğitime verdiği destekle adından sıkça söz ettiren Ceylanpınar Belediyesi'nin öğrencilere yönelik projeleri devam ediyor. "Eğitimin başkenti Ceylanpınar" sloganı ile yola çıkan Ceylanpınar Belediyesi Ceylanpınar Tarım Meslek Yüksekokulu'nda okuyan öğrenciler için ücretsiz servis uygulaması başlattı.

Okulda okuyan öğrencilerin mağdur olmaması adına servis imkanı başlatan Ceylanpınar Belediyesi, öğrencileri evinden alarak ders bitiminde de evlerine kadar bırakıyor. Ceylanpınar Tarım Meslek Yüksekokulu'nda eğitim gören öğrencilerin belediyeden servis talep etmelerine olumlu yanıt veren Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya ve belediyeye öğrenciler ve öğretim görevlileri teşekkür ettiler. Öte yandan uygulama Türkiye'de bir ilk olma özelliğini de barındırıyor.

 

"BİZ CEYLANPINAR BELEDİYESİ OLARAK HER ZAMAN EĞİTİMİN YANINDAYIZ"

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, belediye olarak her zaman eğitimin yanında olduklarını vurguladı. Daşkıran, "İlçemizde YÖK'e bağlı yaklaşık 5 yıldır yüksekokul binamız vardı. Belediye Başkanımız Menderes Atilla'nın da girişimleriyle Ceylanpınar Tarım Meslek Yüksekokulu 2018-2019 eğitim ve öğretim yılına başlamış oldu. Yine Belediye Başkanımız Menderes Atilla'nı girişimleriyle okulumuzda okuyan öğrencilerin sıkıntı yaşamaması adına ücretsiz servis imkanı sağlandı. Biz Ceylanpınar Belediyesi olarak her zaman eğitimin yanındayız. Okulumuzdan umutluyuz. İlerleyen yıllarda bu okulun Ziraat Fakültesi olması için çabalarımız devam edecek. Bu okulun burada olması ilçemiz için bir kazançtır. Öğrencilerimize yeni eğitim  öğretim yılında başarılar diliyoruz" dedi.

 

"EĞİTİME BU DENLİ ÖNEM VEREN CEYLANPINAR BELEDİYESİ BİZLERİ MUTLU ETTİ"

Ceylanpınar Tarım Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Üyesi Doktor Abdülkadir Tanrıkulu, Ceylanpınar Belediyesi'nin eğitime verdiği önemin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Tanrıkulu, "Belediye başkanımız, kaymakamımız ve üniversite yönetimin katkıları ile üniversitemiz eğitim ve öğretim hayatına başlamış oldu. Okulumuz açıldıktan sonra Belediye Başkanımız Menderes Atilla okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzu birlikte gezdik. Okulumuzun bazı eksikleri ve sorunları vardı. Bunları kendisine ilettik ve sağ olsun birçok eksiğimizi giderdi. Belediye Başkanlığı bizlere bir otobüs ve şoför tahsis etti. Belki de Türkiye'de ilk kez bu oluyor. Öğrencilerimiz ders programına göre evlerinden alınıyor ve ders biriminde tekrardan evlerine bırakılıyor. Eğitime bu denli önem veren Ceylanpınar Belediyesi bizleri mutlu etti. Bu uygulama adına ben okulum öğrencilerim adına Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya ve belediyeye teşekkür ederim" diye konuştu.

 

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ATİLLA'YA TEŞEKKÜR

Okulda okuyan öğrenciler ise hizmete giren ücretsiz servis uygulamasından dolayı Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya teşekkür etti.

Tarımsal İşletmecilik Bölümü öğrencilerinden İbrahim Olmaz, "Ceylanpınar Tarım Meslek Yükseokulu'nda tarımsal işletmecilik bölümünde okuyorum. Eğitimimiz başladığından beri Belediye Başkanımız Menderes Atilla bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman bizlerin yanında olduğu ayrıca mutlu olduk" şeklinde konuştu.

Tarımsal İşletmecilik Bölümü öğrencilerinden Leyla Çoban Çoban, " Ceylanpınar Tarım Meslek Yükseokulu'nda tarımsal işletmecilik bölümünde okuyorum. Bu yıl da eğitim ve öğretim hayatına başladık. Okul ilçe girişinde olduğu için buraya gelmek bizler için zor oluyordu. Ancak Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya bu eşsiz hizmetinden dolayı teşekkür ederim. Her zaman eğitimin yanında olduğu için kendisine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2018, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195