Title of a News Article

Ceylanpınar'da yüzler gülmeye devam ediyor

.

Ceylanpınar'da yüzler gülmeye devam ediyor
banner206
Ceylanpınar Belediyesi, 65 yaş ve üzeri yaşlılara, ihtiyaç sahiplerine, engellilere ve yalnız yaşayan vatandaşlara ücretsiz olarak “Evde Temizlik Hizmeti” sunmaya devam ediyor.

Ceylanpınar Belediyesi'nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurduğu Evde Temizlik Birimi ekibinin yatalak durumdaki yaşlı, hasta ve engellilere yönelik sürdürdüğü "evde sağlık ve bakım" hizmeti vatandaşların yüzlerini güldürüyor. Evlere giden Ceylanpınar Belediyesi Evde Temizlik Birimi , evlerde temizlik uygulamasıyla da ihtiyacı olan Ceylanpınarlılara yardım elini uzatıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tespit edilen evlere giden Evde Bakım Birimi haneyi baştan aşağı temizleyerek vatandaşlara temiz ve ferah bir ortam oluşturuyor. Evleri temizlenen vatandaşlar ise Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya teşekkür etti.

 

"EVDE BAKIM HİZMETİNDE AMAÇ, VATANDAŞIMIZIN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEK"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, evde temizlik hizmetinin amacının vatandaşların yaşam kalitesini attırmak olduğunu ifade etti. Atilla, "Evde bakım hizmetinde amaç, vatandaşımızın yaşam kalitesini yükseltmektir. Bu hizmet, çevresi ve arkadaşları tarafından bakımı gerçekleştirilemeyenler için verdiğimiz bir hizmettir. Onların mutlu olduğunu görmek, ihtiyaçlarını gidermek bizleri de mutlu ediyor. Evlerinin temizliğini, çamaşırlarının yıkanmasına kadar bütün hizmetlerini görüyoruz. Bize gelen talepleri inceleyerek gerçekten gerekli olduğu tespit edilirse ekiplerimiz o evi dip bucak temizliyor. Bu projemiz sayesinde hayatlarını kolaylaştırdığımız insanlarımız var. Vatandaşlarımız Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvuru yapabilirler" dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2018, 18:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195